Az egyik barátnőm állandóan lemondja a talikat kitalált indokokkal. 21 éves egyetemista március óta nem is találkoztunk, néha keres, megkérdezi hogy vagyok de sose ér rá. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Olyanokat szokott mondani, hogy sokat kell tanulnia (nekem is sok dolgom van, mégis tudnék rá időt szakítani), családi program van, fáradt, holnap dolgozik (4 órás műszakba volt még a nyáron egy irodába) és olyankor ne talizunk mert holnap fáradt lesz. Szerintem mindenkinek arra van ideje amire szán időt, szerintetek ne is keresem többet vagy mit csináljak lehet, hogy tényleg csak elfoglalt?2020. szept. 23. 21:33
1/3 anonim válasza:
ez ember típus kérdése is, aki úgy érzi levan maradva mindnenel, és már megvan csúszva az egész, annak tényleg nehéz lehet kimozdulni, mert úgy érzi pont akkor hozhatná be a lemaradást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!