Szerintetek az emberek miért kapják fel a vizet amikor arra célozgatsz, hogy helyesebben is cselekedhettek volna adott helyzetekben?
Mármint miért veszi mindenki sértésnek, ha rámutatsz valamely cselekedetük miért volt morálisan helytelen?
Ha van kioktatás ami indokolt, az a morális kioktatás...hiszen jóra vezet.De az emberek miért szeretnek elzárkózni a jótól, miért utasítják azt el és sértődnek meg amikor felhívják a figyelmüket?
22
Nem vadidegenek. Mindenképpen már néhányszor beszéltem velük előtte. Vagy kollégák. Egyszerűen zavar ha látom valaki bunkó, vagy másnak kárt okozva cselekszik. Ha nem tenném szóvá magam előtt vallanék szégyent. És nem, nem elég erős kifogás az, hogy más dolgába ne szoljak bele. Még jó, hogy legalább van rendőrség aki beleszólhat más dolgába, mert másképp a kis öntörvényűek olyan szép anarchiát építenének a földön, hogy maga lenne a pokol.
25
Nem berögzött. Én el tudom neked magyarázni, hogy mikor miért cselekszik valaki immorálisan, neked csak meg kell cáfolnod érvekkel. De biztos vagyok benne, hogy az érveim ütnék a tied. Sőt még csak meg sem mernéd próbálni a vitát mert tudod, hogy elvesztenéd azt.
28
Vajon a troll mentalitású embereket miért nem szedik össze?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!