Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mi lehet oka...

Szerintetek mi lehet oka ennek az egésznek? 23N

Figyelt kérdés

Van egy srác, 6 éve ismerem, exem által, régen haverok voltak. Idő közben rájöttem, hogy tetszik ő (nevezzük Józsinak). Ettől a ténytől függetlenül szétmentünk exemmel és kezdeményeztem Józsival a kapcsolatfelvételt az új Facebookomról, belement abba, hogy talizzunk. Rá egy hétre el is hívott pénteken, de mondtam neki hogy dolgozom, legyen holnap. Azt mondta oké, de nyomtalanul eltűnt, egész nap nem is hallatott magáról, majd este felhívtam hogy mi van és azt mondta hogy másnapos volt mert végül haverokkal volt bulizni.

Utána hónapokig nem kerestem majd megint érdeklődött felőlem, de randira nem hívott. Utána hónapok megint elteltek és én kerestem de továbbra sem hívott randizni.

Tutira tetszem neki, mert anno is mondott olyan utalásokat az évek alatt, meg reagál az összes szelfimre.

Exemmel már nincsenek jóban, meg volt már közös csajuk úgyhogy még csak az sem játszik, hogy ő olyan típusú akit ez zavarna.

Nem akarok járni vele, félreértés ne essék, csak haverkodni meg maximum laza kapcsolatnak is örülnék vele mert azért eléggé kedvelem talán még nem vagyok szerelmes belé de a fene se tudja lehet az leszek.

febr. 15. 16:54
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Emberileg is nagyon szeretem meg mindig is jól kijöttünk, a keress mást magadnak opciókkal ne gyertek, mert nem érdekel más mert valamiért az a megérzésem hogy itt van valami ami még nem tiszta, már millió más lehetőségem lett volna azóta másokkal kavarni de ez egy lezáratlan szál
febr. 15. 16:56
 2/11 A kérdező kommentje:

Akárhányszor újra érdeklődtem felőle sose pattintott le, viszonozza a kapcsolatot meg akkor miért keres meg miért érdeklődik ha nem erdeklem ezt nem értem, szerintem már rég ignorálnia kellett volna vagy letiltania ha annyira nem érdekelném vagy csak simán kitörölni engem.

De ne értsetek félre kb 4-5 havonta írtam csak rá szóval nem zaklattam meg semmi csak mindig újra felvettem ismerősnek és csak simán törölhetett volna szerintem ha annyira nem érdekelném

febr. 15. 16:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy szerencsétlen, ha nem képes lépni.
febr. 15. 17:01
 4/11 A kérdező kommentje:

Én arra gondoltam, hogy lehet nem vette az adást , hogy tetszik nekem, vagy vette csak nincs elég önbizalma, vagy komolyan gondolná velem csak nem lép mert fél a visszautasítástól.

Most én ettől többet nem tehetek az ügy érdekében egyszer már feldobtam opciónak a talit amit ő kezdeményezett is csak aztán mégsem lett belőle semmi MIATTA

febr. 15. 17:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Pedig elég egyértelmű voltál.
febr. 15. 17:07
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

Ha nem vagy szerelmes belé, miért képzelegsz laza kapcsolatról, meg flörtökről?

Szerintem előbb tisztázd le magadban az érzéseid és azt, hogy az egyes érzések mellé milyen kontaktok illenek.

febr. 15. 17:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek semmit a felétől..de már rég meg kellett volna szerkeszteni téged ha ilyen káoszelméletben vagy a helyében 😂
febr. 15. 17:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ebből, amit leírtál értenie kéne, hogy érdekel. Nehéz, de el kell engedned. Lehet, még nem szeretne kapcsolatot. Bulizni szeretne. Fene tudja. De, azért azt ne hidd el magadnak sem, hogy nincs önbizalma. Egyértelmű jeleket küldtél neki.
febr. 15. 17:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Offold. Komolytalan és töke nincs egyed.

Alapon olyan emberre le se állok, aki arra nem képes pl

"Szia! Bocsi most megyek. Megbeszélt buli van haverokkal."

Nálunk a köreinkben tök alap, ha valami nem aktuális vagy nem akarunk valamit vagy pont hogy valami közbe jön stb az a minimum, hogy megtiszteljük embertársunkat azzal, hogy jelezzük mi van.

Sokat elmond emberekről az, hogy kikkel hogyan viselkednek.

Off!

Gondold át, hogy ez így nem normális. Mondjuk exem barátjával se kezdenék ki. De te tudod.

"Házi nyúlra nem lövünk." Pl barát exére, ezesetben te.

"Madarat tolláról, embert barátjáról." - valamiért csak csak az exed barátja, biztos vannak közös dolgok, vonások, mentalitás bármi más.

febr. 15. 17:34
 10/11 Senior Séf ***** válasza:
78%
Még nem találta meg a tökeit a kisfiú.
febr. 15. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!