Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan/hol ismertétek meg a...

Hogyan/hol ismertétek meg a legjobb barátotokat?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem pestre, elkezdtem dolgozni, de kissé monotonak a napjaim.

Munka után zenét hallgatok/olvasok/edzek/táncolok/rajzolok/játszok gépen, szóval el tudom foglalni magam, de eléggé magányos ez így hosszútávon.

Mellesleg eléggé introvertált vagyok, szóval munka után hazamegyek, vagy esetleg boltba elmegyek, de azon kívül kb sehova xd

A munkahelyen nem igazán tudok barátkozni. Mármint a kollégáimmal kijövök, de 19 éves srácként én vagyok ott a legfiatalabb, ők meg már 30-on túl vannak, szóval nem a korosztályom :D

Az jutott eszembe, hogy tavasszal kellene egy túratársat keresnem, akivel mehetek mindenfelé, de nem biztos hogy találok olyat.

- szóval esetleg valami ötlet, hogy hogyan lehetne barátokat keresni? 🐡

tegnap 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Munkahelyen
tegnap 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Legrégebbi legjobb lánybarátomat középiskolás éveim elején, de lelépett és 2 év múlva keresett fel. Volt másik legjobb barátom is, de megromlott a barátság és nyoma veszett. Másik legjobb barátság 4 évvel ezelőtt alakult az internetről. Egyszer régen már "összekeveredtünk", majd újra megtaláltam, és elhívtam egy szórakozásra.
tegnap 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Még nem ismertem meg.
tegnap 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Általános iskolában osztálytársak voltunk. Sosem voltunk rosszban, csak nem egy baráti körünk volt, ami végül felső elején változott meg. Azóta ő a legjobb barátom, pedig már egyetemen is végeztünk. Volt kétszer egy 1-1.5 éves időszak, amikor kicsit eltávolodtunk, nem vesztünk össze pedig, viszont amikor újra nyitottunk egymás felé, utána sokkal mélyebb lett a barátság, mint előtte.
tegnap 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt. Öt éve, azóta is majdnem minden nap kapcsolatban vagyunk egymással.
tegnap 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Gta online. Véletlen íram magyarul erre írták, ők is tudnak ilyen nyelven. :)
ma 00:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Középiskolában futólag ismertem, illetve tudtam a nevét, de ennyi volt, 3 évvel alattam járt.

Aztán ugyanarra a munkahelyre került, ahol én is dolgoztam. Itt jöttünk össze, mint barátnők, 38 éve tart:)

ma 05:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Megkerdezném a 83%-os fa szkalaptol hogy az elso valasz miert nem hasznos??
ma 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!