Felnőtt korban hogyan barátkoznak az emberek? Kialakulhat-e szoros barátság két felnőtt között? Ti mikor ismertétek meg a legjobb barátotokat, mióta vagytok jóban és miért alakult ki ez köztetek?
Miért lenne gyerekes a gondolkodása? Semmiféle véleményt nem alkotott, nem általánosított, nem mondott senkiről semmit, csak feltett egy kérdést...
Nos, tény és való, h. (szerintem legalábbis) én annyira nem számítok még felnőttnek, mondjuk 18 elmúltam:)) de nem robotolok reggeltől estig látástól vakulásig, és azért még megvannak a sulis barátok, de sztem, ha bekerülsz egy munkahelyre pl., ott ugyan úgy lehet barátkozni, mint bárhol máshol, beszélgetni ott is kell, lehet, és ha nőkkel kerülsz össze, a felnőtt nők is küzdenek pasigondokkal mindenkinek vannak lelki nyűgjei, felnőtt korban ezeket ugyan úgy meg lehet és meg kell beszélni, erre mindenkinek szüksége van. 20/L
12.03 vagyok, bocs pár dolog még lemaradt:D
én a legjobb bnőmet középiskolában ismertem meg, teljesen tökéletesen ugyan olyan mint én, fantasztikus a kapcsolatunk, nagyon nagyon jóban vagyunk:)) tehát úgy 6 éve:)
A kerdest en sem neveznem gyerekesnek...
Nekem 2 jo baratom van, mindenki mas csak ismeros...az egyik jo baratomat egy netes online jatek alkalmaval ismertem meg kb. 7-8 eve, a masikat a foiskolas evek alatt szinten 7-8 eve...
Azt tapasztaltam h ahogy felnottunk, csaladot alapitottunk, elkoltoztunk igy a baratsagok egyre jobban lazultak a regi baratokkal, es akirol egy 20 eve azt gondoltam h mindig is a baratom marad az egy "szimpla" ismerosse degradalodott...
H igy 30 evesen uj baratsag kialakulhat-e? ha olyan a munkahely akkor igen - nekem nem jott be ezidaig -, ezen kivul ha az ember minel tobbet jar tarsasagba eselyes h vkivel nagyon jo baratsagba kerul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!