Hol ismertétek meg a legjobb internetes barátotokat? Legyen az fiú/lány. És az ilyesmi féle barátságok tartalmasak szerintetek?
Kettő nagyon jó interneten szerzett barátom van.
Egyiket CS:S közben ismertem meg, akivel egy klánban voltam. Az 7 éve volt, ma ő a férjem.
A másikat meg 5 éve L4D2-n belül szintén Steamen. Élőben is ismerjük egymást és jelenleg ő a legjobb barátom, meg én is neki.
Szerintem interneten keresztül is lehet tartós barátságokat kötni. Persze rengetek olyan van aki csak jön és megy, de ez így megy a valós életben is. Őszintén megvalva, sokkal jobban megbecsülöm ezeket a barátokat, mint akiket iskolában, munkában "szedtem össze".
Egy chaten ismertem meg a legjobb internetes barátom, 6 éve nagyon jól kijövünk egymással.
Lelkitársam gyakorin ismertem meg kb. fél éve, azóta már voltam nála, és nem hiszem hogy valaha eltávolodunk egymástól. (Ő fiú, én is)
És még rengeteg barátot ismertem meg interneten, de ezek voltak a legmaradandóbbak, a többiekkel is nagyon jó volt, de egy idő után nem tartottam velük a kapcsolatot.
Lányokkal nagyon nehéz itt ismerkedni, mert félősek de rettentően, eddig akikkel beszéltem még mikrofonozni sem mernek. Nagyon tartalmasak az ilyenek. De egyébként személytől függ, egy gyökér ember kaphat egy nagyon hűséges jó barátot, ha nem látja benne a jót és nem tudja értékelni, hiába.
Legjobb internetest itt gyakorin. :)
A tartalmassag meg az egyenektol fugg. Neha tartalmasabb egy rendszeres mailezes, mint egy valo eletbeli elhanyagolt kapcsolat.
Itt is lehet szerintem.. Bár èn amilyen kocka vagyok..nekem általában a játèkok segítettek..^^
23N
Mmorpg-vel:)
Most jelenleg csak wow,de már tömènytelen játèkkal játszottam.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!