Hol ismertétek meg a legjobb internetes barátotokat? Legyen az fiú/lány. És az ilyesmi féle barátságok tartalmasak szerintetek?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat.2017. máj. 1. 21:12
11/13 anonim válasza:
Hmm én csak loloztam eddig de azon belul is csak 1 olyan barátot szereztem akivel rendszeresen tartom a kapcsolatot a legelső baratomat akivel tartom is a kapcsolatot azt minecrafton ismertem meg amikor még 8 éves voltam azzal ismertettem meg a lolt :D. Az L4D az a left for dead 1 resze az L4D2 pedig a második része 13/F
12/13 A kérdező kommentje:
köszi a választ utolsó :)
2017. aug. 15. 03:39
13/13 anonim válasza:
Rainbowsix Siege nevű játékban. És igenis nagyon tartalmas (volt), annak ellenére hogy ő 12 volt én meg 18 amikor megismertem. Többször voltam nála, őt sajnos nem engedték el hozzám (amit megértek). Nagyon sokat beszéltünk mindenről, jatékon kívül is. Sajnos most már csak játék közben beszélünk, és nem is tudok menni hozzá, mert az apja fejébe vette higy pedofil vagyok. :( De még mindig nagyon jóba vagyunk, és tervezem "folytatni" a barátságot, ha idősebb lesz, és már nem ér el közénk az apja keze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!