Nincsenek igaz barátaim, mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk legjobb barátnök, mostanába úgyérzem nem szeretné ha barátnők lennénk. Elült mellőlem mással barátkozik és ha facebookon rá írok 10 esetből kb. kétszer válaszol. Ezért én is más társaságát kerestem, de ezért meg megsértődött. Más barátom nem igazán van inkább csak ilyen "haverok". Mit tegyek hogy legyenel igaz barátaim? Mit tegyek hogy a barátnőm ne csinálja ezt?
UI: Most fogok ballagni általánosból.
15/L
2017. ápr. 7. 17:23
1/2 anonim válasza:
Akkor várd meg a középsulit, menj el gólyatáborba, azt semmiképpen ne hagyd ki :)
2/2 anonim válasza:
Kedves kérdező, most fogsz ugyebár ballagni suliból. Emiatt ne bánkódj, ha általánosba nem lesz, majd lesz a középsuliba! :) Nekem se volt általánosba 8 évig egyetlenegy barátom se, egyedül voltam, mégis el voltam. Igaz szenvedés volt, de túléltem xd Középsuliba nekem aztán jött a 4 év megváltás, ott az egész sulit ismertem, és barátok voltak alsó és felsőbb körökben egyaránt. Ott biztos lesznek igaz barátaid, csak ne feledd megkülönböztetni ki az aki tényleg jót akar neked, és kiáll melletted mindenben, és ki az akinek csak eszköz vagy, és az tesz veled amit akar, de amikor neked kell segítség akkor sehol nincs. Szurkolok neked kicsi lány, találd meg a jóbarátokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!