Hogy lehet ennyi emberrel kapcsolatot tartani? Lent
Semmi köze a valós barátságokhoz kapcsolatokhoz ennek.
Több verzió is van amúgy.
Van akik lájkot cserélnek, te lájkolod, ő visszalájkol (m,ert nem bunkó vagymi, kb mint a kutyák mikor egymás valagát szaglásszák)
Van aki veszi a lákokat stb-t, mert vannak erre megoldások, ahogy minden másra is a neten.
Egyszerűen minél előbb annál jobb neked, ha belátod, hogy a közösségi média 98% KAMU!
Itt van egy kis tájékoztató ezügyben.
Megosztogatja a dolgait mindenfelé, csoportokba stb aztán úgy.
Valamit minél jobban mutogatnak annál többen látják, de senki sem fog csak úgy keresgélni random.
Vagy azt gondolod, hogy a profilját nézegetik ennyien?
Nyitott profilú bárki láthat, lájkolhat bármit stb.
Nem valós mondom.
Beállítástól, terjesztéstől, és még egyéb "trükköktől" is függ.
Valakinek ez számít, mást meg nem érdekel, mert észreveszi a környezetében is a jeleket stb-t.
Neeem, nem tartanak kapcsolatot. Ezek csak ilyen felületes ismerősök. Kb egyszer köszöntek egymásnak, aztán azóta oda-vissza megy a like.
Gondolom nem vagy teljesen extrovertált. Én sem.
De ők máshogyan működnek az emberi kapcsolazokat tekintve. Kisarkítás kövezkezik: Őket nem érdeklik a mély kapcsolatok. Csak a kicsapongás a felszínesség. Hogy minél több embert ismerjenek, és minél több emberről tudassák, hogy léteznek, és tudjanak viszont róluk pár dolgot. Mit csinál, ki ő, miért beszélt vele... és akkor ő ettől a csacsogástól feltöltődik. Neki ez ad energiát.
És ha van valaki, akivel egyszer egy napot együtt dolgozott 5 éve, és ő is ilyen szociális típus, akkor simán likeolják egymást oda-vissza. Amúgy ha 5 évig nem futnak össze, akkor nem is beszélnek.
Aztán persze van, akivel összefutnak. Lemennek a szokásos körök... de sosem tudnak meg semmit egymásról. Még azt is bekamuzzák egymásnak, hogy mennyit fognak találkozni, meb milyen programokat csinálnak egymással... lersze ezek 90+%-ban sosem valósulnak meg... kb illem szerint beszélik ezt meg.
Aki nagyon társasági ember, annak akár áltsulis korára összejon ennyi kapcsolódási pont facebook ismerősök formájában. Nyomatják egymásnak a kontentet a nagy semmire. És cserélgetik a likeot. 2-300 simán.
Szóval ennyi... ezek mögött nincs komoly kapcsolattartás. Nincsenek közös programok. Csak ismerik egymást, és like-ért cserébe like-ot várnak. És többnyire össze is jön.
Szóval ők „művészek”. Képesek beleültetni a másik ember fejébe, hogy érdeklődjenek irántuk, szimpatikusnak tartsák, felkeltsék az érdeklődésüket. De aztán ezt nem használják semmire...
Valójában kb 10 like van, ami számít. Anyudé, apudé, tesódé, egyéb rokoné, meg a 2 legjobb barátodé (akik tényleg barátok, számíthattok egymásra, és nem csak haverok), meg a párodé. A többi gyütt-ment senki, akivel csak ezek a felszínes semmitmondó beszélgetésekig lehet eljutni, azok nem számítanak semmit... max az egónak, de az semmit nem ér, ha nincs önbizalom.
90 like pedig bőven átlag feletti.
Több ember, több probléma. Jó dolog a népszerűség, meg ha tényleg van annyi jó ismerősöd, de az legyen a lényeg, hogy ki az akivel tényleg megvagytok együtt.
Nekem is van vagy 220 ismerősöm, aztán? Amikor szarban voltam senki sem volt ott. Csak 1-2, és ennyi.
Lajkok nem kellenek. Boldogság. Az kell. Meg egy normális élet.
90 - el csak a kb legtobbemet irtam de amugy atlagban inkabb 40-50.
Amugy azokra gondoltam igen inkabb it utolso leirt, mert azert nem ismeretlenek lajkoljak oket amiket elozoek irtak h csoportba rakjak stb, de ettol fuggetlenul meg igy is ugy tunik h van azert egy 5-8 rendes baratnojuk pl aki kozeli nekem meg kb 1-2 max.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!