Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kilépjek ebből a retard...

Kilépjek ebből a retard közösségből?

Figyelt kérdés
Arra jöttem rá, hogy egy retard közösségbe csöppentem. Tavaly egy internetes platformon összeismerkedtünk kb 8-an és tök jól elvoltunk. Videójátékoztunk és beszélgettünk egymással. Jókat szórakoztunk. De sajnos ahogy egyre többen jöttek és egyre jobban ment a klikkesedés, annál jobban ment az "ürülék"keverés. Sokszor ment szét a társaság, majd újraegyesülés, a semmin megy folyamatosan a veszekedés. Már olyan szintem megy a rinya egymás ellen, hogy kilövik a másik internetét, meg elhordják egymást mindennek. Folyotn megy a kétszínűskedés. A társaság megrontotta a biológiai órám is. Hajnali 2-kor fekszem és délután 3-kor kelek. A semmin megy a rinyálás már, gyerekes az egész. Senki nem ért már semmit, de azért utáljuk egymást, majd megint szeretet, majd megint meg akarja valaki ölni a másikat. Ordibálunk ts-en, lőjük a másik internetét és személyes fenyegetések mennek. Most mi legyen? Lépjek ki?

2020. febr. 21. 23:35
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Dehogy szabad tudni, mert illegális, lecsuknak érte. Amúgy végül kiléptek most azok akik az egész felbújtók voltak, szóval most nyugi van. Remélem marad is.
2020. febr. 22. 13:33
 22/29 anonim ***** válasza:
25%

Nem fog tetszeni, amit írok, de mégis megkérdezem: " Hajnali 2-kor fekszem és délután 3-kor kelek."

Éjjel még olvastam a kérdésed, a válaszok elejét el is olvastam, de ezt a TS, meg FDP, BPT, kutyavalaga (direkt nem írom rendesen), ez nekem kínai volt, nem értek hozzá. Nem értek a játékokhoz sem, nem értek az internetkilövéshez.

Írod, hogy a törzsközönség 19-28 éves, az életed 99 %-át ez teszi ki. Egyértelmű, hogy hagyd a francba (nem papolni akarok, de voltam már ilyen közösségben, igaz, ezer éve, csevegős, nem játékos (abban is tevékenykedtem (Ikariam, szintén ezer éve, ott egy csataindításakor nőként képes voltam éjjel 2-re beállítani az ébresztőt), szóval nem társkeresős, reggel mentem dolgozni.). Olyan szinten be tud húzni, hogy alig várod, hogy újra beszélgess, hülyéskedj velük. Telefonszámcserék, telefonhívások, személyes találkozások (én pl. pont hárítottam, mert férjnél voltam).

Amiért írok,és nem kioktatni akarlak, de ez nem vezet sehova. Éld a valós életed, addig lépj ki az ilyen szinte "szektának" nevezhető virtuális függőségből, amíg nem késő.

És még annyi: le vagy százalékolva? Vagy mikor dolgozol? Ki tart el? Érdekelne. És mielőbb térj magadhoz,mert ennek nem lesz jó vége.

Egyet kérdeznék tőled, de úgy tényleg, komolyan:

2020. febr. 22. 13:55
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Két utolsó bekezdésem cseréld meg, mert valami csoda folytán felcserélődött.:S
2020. febr. 22. 13:59
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Sorry, az életkorod összecseréltem egy válaszolóval. De attól a kérdés még bennem van: mikor jársz suliba-dolgozni ilyen életritmus mellett. Ha jól számolom tizenakárhány órákat alszol éjjel 2-től délután 3-ig.
2020. febr. 22. 14:05
 25/29 A kérdező kommentje:
Lehet kifogok lépni, mert nem csak belső háborúzások mennek, hanem most külső bandaháborúzást is elkezdtek, már a ts-t is lövik meg az én netemet is....
2020. febr. 22. 20:07
 26/29 A kérdező kommentje:
Sajnso azóta nem léptem ki :( Nem tudok dönteni.
2020. márc. 18. 00:29
 27/29 anonim ***** válasza:

Ez hasonlo ahhoz a filmhez melynek cime a Legyek ura.

Gyerekek az utolso tulélök egy szigeten es olyan szinten elvadulnak fegyelmezes nelkül hogy màr egymàst ölik szoszerint.

Vannak olyan közösségek amik nem müködöképesek "vezetés"nelkül.

Hasonlo a kisebbség tipusu bukikhoz is. Ök nem tudnak szorakozohelyeket sem fenntartani mert csak balhe lesz belöle es bezàrnak.

2020. márc. 18. 06:45
 28/29 anonim ***** válasza:
*bulikhoz
2020. márc. 18. 06:46
 29/29 Vree ***** válasza:
Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók. Amúgy annyi közösség van, mint égen a csillag, nem vagy 1re szorítva. De én tuti megkérdezném magamtól, hogy milyen egy igazi barát? és higy most valódi barátaid vannak, vagy csak magadat áltatod?
2020. márc. 18. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!