Kilépjek ebből a retard közösségből?
Nem fog tetszeni, amit írok, de mégis megkérdezem: " Hajnali 2-kor fekszem és délután 3-kor kelek."
Éjjel még olvastam a kérdésed, a válaszok elejét el is olvastam, de ezt a TS, meg FDP, BPT, kutyavalaga (direkt nem írom rendesen), ez nekem kínai volt, nem értek hozzá. Nem értek a játékokhoz sem, nem értek az internetkilövéshez.
Írod, hogy a törzsközönség 19-28 éves, az életed 99 %-át ez teszi ki. Egyértelmű, hogy hagyd a francba (nem papolni akarok, de voltam már ilyen közösségben, igaz, ezer éve, csevegős, nem játékos (abban is tevékenykedtem (Ikariam, szintén ezer éve, ott egy csataindításakor nőként képes voltam éjjel 2-re beállítani az ébresztőt), szóval nem társkeresős, reggel mentem dolgozni.). Olyan szinten be tud húzni, hogy alig várod, hogy újra beszélgess, hülyéskedj velük. Telefonszámcserék, telefonhívások, személyes találkozások (én pl. pont hárítottam, mert férjnél voltam).
Amiért írok,és nem kioktatni akarlak, de ez nem vezet sehova. Éld a valós életed, addig lépj ki az ilyen szinte "szektának" nevezhető virtuális függőségből, amíg nem késő.
És még annyi: le vagy százalékolva? Vagy mikor dolgozol? Ki tart el? Érdekelne. És mielőbb térj magadhoz,mert ennek nem lesz jó vége.
Egyet kérdeznék tőled, de úgy tényleg, komolyan:
Ez hasonlo ahhoz a filmhez melynek cime a Legyek ura.
Gyerekek az utolso tulélök egy szigeten es olyan szinten elvadulnak fegyelmezes nelkül hogy màr egymàst ölik szoszerint.
Vannak olyan közösségek amik nem müködöképesek "vezetés"nelkül.
Hasonlo a kisebbség tipusu bukikhoz is. Ök nem tudnak szorakozohelyeket sem fenntartani mert csak balhe lesz belöle es bezàrnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!