Kilépjek ebből a retard közösségből?
Dehogy! Mindig jól jöhet még, hogy tagja vagy.
Khmmm
Nem hagynak kilépni??? Más határozza meg, hogy te mit csinálj?
Egyébként megpróbálkozhatsz egy bilikiborítással, bár te nem az a típus vagy, de elvileg ilyenkor rájuk lehetne ordítani, hogy nézzenek már magukra, hogy úgy viselkednek, mint az óvodások, ahelyett, hogy egy normális baráti kört alkotnának.
Lépj ki.
Volt egy netes társaság, akik csoportból összeverődtek messengerbe. Páran találkozgattak is egymással idővel, néhányan össze-vissza kevertünk egymással. Nekem is tetszett onnét 2 lány. Aztán az egészből egyre jobban kitűnt az a kétszínűség, amiről te is írsz. Néha bizonyos témákból óriási veszekedések lettek, sokan kibeszélték a többieket. Az egyik ilyen után kiléptem a társaságból, lezártam velük a dolgokat, aztán rinyáltak, hogy menjek vissza, hiányzom és hasonlók. Visszamentem, aztán szép lassan leesett, hogy igazából ez a "hiányzás" nem egy emberi érzés vagy jófejség, hanem arról szól, hogy eltűnt az egész közösségből az a szerep, amit csak én tudtam közülük hozni. Tehát, mintha mindenki egy eszköz lett volna a másiknak és mindenkinek meglett volna a saját feladata a vitákhoz és egyebekhez.
Aztán, jött egy újabb veszekedés, meguntam, borítottam az egészet, bedobtam pár gumicsontot, hogy egymást hogy beszélték ki és ennyi. Velük nem tudom, hogy azóta mi lett, de nekem sokkal több szabadidőm lett, nem stresszeltem rajtuk és rájöttem, hogy csak időpazarlásra voltak jók, mert visszahúztak.
Szóval, szerintem lépj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!