Kilépjek ebből a retard közösségből?
Figyelt kérdés
Arra jöttem rá, hogy egy retard közösségbe csöppentem. Tavaly egy internetes platformon összeismerkedtünk kb 8-an és tök jól elvoltunk. Videójátékoztunk és beszélgettünk egymással. Jókat szórakoztunk. De sajnos ahogy egyre többen jöttek és egyre jobban ment a klikkesedés, annál jobban ment az "ürülék"keverés. Sokszor ment szét a társaság, majd újraegyesülés, a semmin megy folyamatosan a veszekedés. Már olyan szintem megy a rinya egymás ellen, hogy kilövik a másik internetét, meg elhordják egymást mindennek. Folyotn megy a kétszínűskedés. A társaság megrontotta a biológiai órám is. Hajnali 2-kor fekszem és délután 3-kor kelek. A semmin megy a rinyálás már, gyerekes az egész. Senki nem ért már semmit, de azért utáljuk egymást, majd megint szeretet, majd megint meg akarja valaki ölni a másikat. Ordibálunk ts-en, lőjük a másik internetét és személyes fenyegetések mennek. Most mi legyen? Lépjek ki?2020. febr. 21. 23:35
11/29 October15 válasza:
TS-t használnak, nyilván retardáltak. [DC master race! :D] Lépj ki a rákba.
Idk engem szerencsére az ilyen esetek elkerültek, akikkel én játszok vagy hát mostanság amennyit játszok inkább csak discordon való dumálásnak hívnám. Minden esetre nálunk 6 év alatt legit veszekedés szerintem nem is volt. Jó mondjuk nálunk a legfiatalabb illető 19 és a legidősebb [én, ki más..] 28, de mondjuk régebben sem ment ilyen fszkodás.
12/29 A kérdező kommentje:
Én is dc párti vagyok, de az fps fontos. Aztán más netét kilőni is kell tudni, kell az ip cím. Aztán meg itt 13 és 24 a kettős korhatár :D
2020. febr. 22. 00:33
13/29 October15 válasza:
Mi a ráknak kéne kilőni a másik netét? :D Meg egyáltalán milyen szolgáltató az aki manapság nem dinamikus ip-t ad alapból?XD Az FPS kérdést meg nem mondom, szerencsére nagyon messze áll attól a vas hogy úgy valaha ever ezen kelljen gondolkodnom.
14/29 A kérdező kommentje:
Hát ha valaki nem ért egyet a másikkal, akkor mindig a magasabb rangúnak van igaza egy témában. Ha nem fogadja el az alattvaló, viszlát internet :D Nyilván újraindítja a modemet és oké minden, de majd újra kilövik, ha megint flejön ts-re. Viccike. Aztán nemtudom, nekem nem baj a dc, de 90%-nak baja van a dc+játékkal. Nem mindegy, hogy 100 vagy 80 fps.
2020. febr. 22. 00:44
15/29 October15 válasza:
Hát azért de, egészen pontosan qrva m1 amíg egy 50 filléres 60 fps-es monitort néz. :D + A dc még mindig procit eszik és nem gpu-t szóval alapvetően baromi nagy kérdés hogy hogyan tud fps problémákat okozni. Na meg édes m1 hogy mennyi az fps ha mellé 300-as pingel szórakozik mert Telekomos hörcsögök viszik az egyeseket meg a nullákat.
16/29 A kérdező kommentje:
Jó, hát mind1, nem számít. Most ez a társaság a fontos. Most is játszunk 5-en, de mindenki toxic a másikkal, sírba visznek konkrétan.
2020. febr. 22. 01:05
17/29 anonim válasza:
Dönthetsz úgy is, hogy a neked tetsző emberekkel új közösséget alapítasz. Szerintem e közösség téged lelkileg nem épít - úgy érzem. Tudom-tudom: "régen ez se volt" "most legalább van ez"
18/29 anonim válasza:
Keress más szabadidős tevékenységet is.
Kirándulás. Sport. Költői estek. Vita körök. Társasjáték klubbok. Kézművesség. Olvass könyvet. Meditálj.
Ha kicsit kitágul a világ, nem fogod magadat retardáltnal tartani.
19/29 anonim válasza:
Akkor maradj benne - ha nem akarsz kilépni, “mert nincs mas” :D ezekszerint te nem ismered a mondast... De akkor ne rinyálj itt rajuk, mert ugyanazt teszed ami zavar bennuk. Vagj jo pofat az egeszhez. Legyel te a bekito messias a csoportban.
20/29 anonim válasza:
Szabad megtudnom, hogyan lövitek ki egymás netét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!