PS3 vagy XBOX360?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 23:52
 271/281 anonim ***** válasza:
Én nem azért írtam azt a Gamepad-s cuccot hogy védjem a PC-t! De nekem is ez a bajom, hogy minden játékban szinte ma már csak a grafika a fontos és a játékélmény egy sz@r! Csak annyit próbáltam leírni, hogy érdemes beszerezni egy Gamepad-t mert remek szórakozást nyújthat, és olcsóbban! Másrészt meg az lenne a legjobb hogyha nem lenne kettő konzol ami között választanod kell, hanem lenne egy azt meg lenne oldva minden probléma! Persze ez se a legjobb ötlet, de nem lennének buta versenyek meg anyázások az emberek közt mert más a véleményük :)
2010. dec. 1. 20:32
 272/281 anonim ***** válasza:

20:32

de akkor meg nem lennének ilyen játékok mint a God of war,Uncharted stb mert nincs konkurenci igy csak özönlenélek a gané játkok aikből igy is van elég

2010. dec. 1. 22:20
 273/281 anonim ***** válasza:
Igen, az sem jó, ha csak 1 van, mert nincs ösztönzés, hogy ezt vegyék jobban, ezért tényleg szar játékokat csinálnának, meg akkor meg az lenne a baj, hogy miért csak 1 van, miért nincs egy másik, ami jobb.
2010. dec. 2. 20:29
 274/281 anonim ***** válasza:
Jó, persze persze!
2010. dec. 2. 21:16
 275/281 anonim ***** válasza:

Hello!

Azt szeretnem kérdezni,hogy ha kiflashelem az Xbox 360 Elitemet,és szeretnék lehuzni rá játékot,akkor mit jelent ez a megjegyzes a játékoknal:

FIGYELEM!!!:A játék már Wave 9-es azaz megkapta az AP2.5-öt és a kinectes dashboardot is igényeli, tehát:

-Ha a boxodban alapból (drivecsere nélkül) samsung, vagy hitachi 46- 47- 49 drive van/volt (nemgáz ha mostmár nem az van, a lényeg hogy alapból mi volt benne), akkor az új dash feltelepítése semmiféle kockázattal nem jár, mivel átugorja az ap2.5 védelmet.

-Ha a boxodban alapból nem samsung vagy hitachi 46- 47- 49 van/volt akkor esélyed sincs arra hogy működésre bírd az AP2.5 ös játékokat a kinectes dash alatt.

Ez mit akar jelenteni?

Én azt honnan tudom megnézni hogy a boxban (elitben) mien dashboard van,fogja e tudni futtatni ezeket a játékokat,amelyek a kinectes dashboardot is igénylik..

kerem aki tudja hogy mit jelent ez,az irjon vissza...

koszonom..:))

2010. dec. 6. 17:37
 276/281 anonim válasza:
53%

Xbox360 SLIM 250HDD-s a nyerő:)

Multizni tökéletes,nagyon szép grafikával:D

Én most személy szerint: Call of Duty-Black Ops multival nyomom.Nagyon állat grafikája van full HD tv-n:D Állat.

Ps3 csak single playerben jó,ott van ki építve a grafika.De ha kipörgetted? akkor ennyi? legalább az Xbox-on lehet multizni és nagyon jó graffja van.Jó a ps3 an is lehet de ott kaki egy grafja van multiban.De az Xbox360-on állat(L) Le a kalappal.Fölleg a Wi-fi ááhh:P

2011. máj. 7. 19:19
 277/281 anonim ***** válasza:

Elozo:

Gratulalok, megnyerted az eheti "tudatlan vagyok, de azert okoskodok" dijat.

Ajandekod egy cian kapszula, vagy patkanymereg izesitesu tea.

Es orulj a wifi-dnek, vegulis PS3-on csak 6 eve van meg ez a funkcio.

Es persze, PS3-on nem lehet multizni, mert a pl. a Killzone 3 grafikaja olyan elvezhetetlenul fos multiban, hogy barmelyik boxos jatekot lekorozi meg CRT tv-n is.

Amugy szerintem ez a leghosszabb ilyen tema, ahol box vs ps3 harc van, 28 oldal ha jol emlekszem, bar abbol sok hozzaszolas olyan ertelmetlen baromallattol van mint pl az elozo

2011. máj. 7. 21:06
 278/281 anonim ***** válasza:

2010-12-06 17:37!

Elviszed szerelőhöz (vagy aki flashelteti) akkor biztos a legújabbat adja belőle. Meg vannak olyan programok, amikkel át lehet állítani a játék .iso fájljában, hogy hanyas legyen a wawe-je (vagy hogy mondjam:)). Ilyen a 360 Wawes Patcher. Nagyon könnyű. De ha beírod google-be akkor ad is ki magyar tutorialt hozzá. Az meg, hogy Samsung, vagy más van benne... azt is a szerelő biztos meg tudja mondani.

2011. máj. 8. 07:53
 279/281 anonim ***** válasza:

Én ma vettem PS3 Silmet (320GB-os), és nagyon megvagyok vele elégedve. Előtte Xboxom volt. Eladtam.

Annyi a hátulütője az egésznek, hogy a PSN nem elérhető Magyarországon, viszont kamu GB IP-címmel simán meglehet oldani a problémát: )

Nekem mind a 2 konzol bejön, hogy úgy mondjam. Total felesleges vitázni, hogy melyik a jobb. Az Xboxon lehet szebb a kép valamivel, viszont PS3mon valahogy nekem élvezhetőbbek a játékok!

Olyan pedig nincs, hogy melyik jobb, és melyik nem. Az van, ami neked tetszik!

2011. júl. 4. 22:20
 280/281 anonim ***** válasza:

Előző:

PSN van itthon is, Store nincsen.

És ha az UK PSN-re regisztrálsz (vagy bármelyik másikra) akkor sem kell kamu IP cím, ugyanúgy tudsz online multizni, vagy akár Store-ból vásárolni.

Csak az online videótéka meg ilyenek vannak IP-hez kötve.

2011. júl. 4. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!