PS3 vagy XBOX360?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 23:52
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/281 anonim ***** válasza:
Hogy liveon vagy psnetworkon vannak többen tökmind1 hisz mind2 két esetnél milliós számba vannak regelve így mindig van ellenfél mind2 gépen online!
2010. szept. 10. 18:33
 192/281 anonim ***** válasza:

Mindkét online szolgáltatásnál sokan vannak, többmillióan regisztráltak már!

A Live valamilyen szinten stabilabb, mint a PSN, de a Live fizetős, a PSN pedig teljesen ingyenes!

2010. szept. 10. 19:48
 193/281 anonim ***** válasza:
éljen a Sony PlayStation 3
2010. szept. 19. 23:08
 194/281 anonim ***** válasza:

Mostanra már nem kérdés hogy a Ps3 jobb.

Már eddig is jobb volt,ha csak egyedül a Blu Ray lejátszót nézem,már azzal jobb mint az xbox 360.

De a mostanában megjelent újításokkal,funkciókkal,lehetőségekkel már klasszissal jobb a PS.

Pl.: Play Station Move,3D technológia,stb.

Egyszóval a PS3 folyamatosan megújul,amire az xbox nem képes.

De még ott az ingyenes PSN,1080p játékfelbontás,nagy HDD stb.,stb.

Nem is értem hogy eddig mivel volt jobb az xbox azoknak akik azt állították na de mind1.

Ez a "nagy" kérdés szerintem eldőlt.

Ja,és nem vagyok konzol tulajdonos úgyhogy nem vagyok elfogult.

2010. okt. 5. 10:28
 195/281 anonim ***** válasza:
100%

"Nem is értem hogy eddig mivel volt jobb az xbox azoknak akik azt állították na de mind1.

"

Azért, mert nekik az van, és akkor nehogy má' jobb legyen annál valami

2010. okt. 6. 19:09
 196/281 anonim ***** válasza:
Na én (vagy mégse én),egy kicsit hosszabb leszek,mert egy véleményt szeretnék belinkelni,amit egy nagyon jó haver adott a PS3-Xbox "harcra",és engem megfogott,hiszen ilyen téren nagyon tapasztalt a srác,és szivéből szólt! Tehát: na a PS3 vs Xbox360 az egy örök harc. Ha égetett cuccokat akarsz játszani, az azt jelenti sokat játszol. Amugy nincs értelme, legalább is én nem látom értelmét. Vannak játékok amelyek a Xbox360-on néznek ki "jobban", de az azért van mert az emberek megszokták a PC-s grafikát és az Xbox elvileg egy nemPC-s PC, direkte játékokra. Azon is egy modifikált Windows fut, szal elvileg ugyanaz mintha leülnél a számitogép elé... Ami a játékokat illeti, igen, drága buli. De én amiotta nem vagyok otthon, megváltoztam véleményileg. Ha nekem valaki nem adna fizetést, felba..na. Ugyanugy azok akik a játékokat irják, nem kapnak meg százalékokat a bevételből a játékokért... szoval én ugy gondolkodom hogy miért lopjam? Hogy más ne kapja meg mondjuk 5 év munkájáért a zsetont? Mostanában én ugy müködöm, mert a PS3 játékok drágák, hogy ha nincs rá, nemveszem. Kész. Az utobbi évben 6 nagyon fasza játék tetszett meg, ha égetett játékok is lennének a playstationra, nem veszem meg őket lopottan. Ahhoz vonzodik az is, hogy az embernek mar nincs annyi ideje mint suli mellett meg igy, hogy nyomjam veszettul a jatekokat. Nekem a PS3 ket eve van mar, es mindossze 6 jatekom van ra. Persze mindegyiket ha hallozaton jatszod, ujbol 100% elmeny van elotted, ugyhogy itt mar nem az van hogy vegig mentel 30 szintet es annyi a jatek. A PS3 pedig a Xbox-hoz hasonlitva brutál nagy állat, mármint számitastechnikai erőt nézve. Meg mindeg keves olyan jatek van, ami nagyon kitudná használni azt a sok proceszort ami benne van, de ha mar van olyan, akkor leesik az állad. Nekem mondjuk mindeg a PS tetszett jobban, pont azert mert a PC-s es a Xbox-os jatekok olyan "műanyag" kinezétre. A PS inkabb hasonlitani akar a reális képekhez. Es nekem az jobban tetszik. Megakad hogy az Xbox-on több részlet és aproság van a képen, de többnyire az olyan játék amit olyan cég csinal, akinek az erőssége a PC-s es Xbox-os játékok, és a PS verzio csak egy olyan port, hogy minden piacon legyen és mindenhonnan jöjjön pénz belőle. Szóval ha én döntenék, meg most is playstation-t vennék!
2010. okt. 8. 20:44
 197/281 anonim ***** válasza:

Bar a konkluzioddal egyet ertek (en is inkabb ps3 parti vagyok), eleg nagy baromsagokat szedtel ossze. A ps3 port nem azert ronda mert a pcs jatekokat szoktak meg az emberek (a jo xbox jatekok meg nem neznek ki muanyag szeruen,), hanem azert mert a kep jobban el van mosodva, kevesebb a reszlet, es akadozik. Es ne meseld el nekem, hogy ez nem igy van mivel nekem nem csak 6 jatekom van a ps3-n es van xboxom is. A Resident Evil 5 akar tetszik akar nem, sokkal jobb az xboxon (soha nem akad, szebb, elesebb, es a coop is jobban van megcsinalva)- es igen, mindket verzio megvan csak az egyik megrepedt ezert gondoltam kiprobalom a masik verziot is. Bayonetta detto. NFS Shift vagy Red Dead redemption szinten (bar itt azert kisebb a kulombseg). Vannak esetek amikor forditva van (pl Final fantasy 13 mely az xboxon is nagyon szep), es pl dragon age valoban szebb a ps3n de akadozik, mig az xboxon tokeletesen fut (bar bun ronda es ps2 jateknak se megy el grafikailag).

A ps3t csak harom dolog menti meg: az exkluziv jatekok ingyenes PSN-l (melyek egy kis szazaleka valoban magasan verik az xbox jatekokat grafikailag a gears 2 kivetelevel), a blu-ray, es az internet. Ennyi.

Az xboxon van sok szuper exkluziv jatek (Forza, Gears, Fable, Halo, Conviction, Alan Wake, Mass Effect 1), de a ps3n egyszeruen nagyobb a valasztek (GOW, Uncharted, Demon's Souls, Gran Turismo, Metal Gear, Littlebig planet, Valkyria Chronicles stb). Ha csak 6 jatekod van az xboxon is tudnal venni 6 azonos minosegu jatekot. A kulombseg 20-25 jatek utan jon ki es akkor is csak exkluziv jatekok teren. A multiplatform jatekok altalaban az xboxon jobbak grafikailag es jobban futnak. Ha nem tudod elfogadni akkor csak egy tipikus ps3 fanboy vagy, aki elvakultan probalja bizonyitgatni hogy a konzola jobb (ahelyet hogy a ps3 erosseget emelne ki).

Ettol fuggetlenul a ps3t ajanlom (foleg az uncharted 2, mgs4 es demons souls miatt), de az xboxot olyan ne szolja le aki meg soha nem jatszott a gears 2 horde modjaval, vagy a forza 3al.

2010. okt. 9. 14:18
 198/281 anonim ***** válasza:
Ja egyebkent ha valaki masolja a jatekot az nem a fejlesztonek okoz KOZVETLEN karokat (bar kozvetetten igen), hanem a kiadonak. Tehat a zsetonos peldad is baromsag. Pl ha valaki lemasol egy ps3 jatekot (legyen ratched and clank), egy xbox jatekot (pl forza 3), vagy egy multiplatform jatekot (call of duty) azzal te a microsoft studiosnak, sony studiosnak, es az activisionnek okozol kart (tehat a kiadonak) es nem a mar kifizetett fejlesztonek (insomniac, turn 10, treyarch vagy infinity ward (tudom, hogy megszunt es az EA alatt most mar respawn ent. fut)). Persze a rossz eladasi statisztikak hosszu tavon befolyasoljak a studio eletet (pl rosszabb szerzodeseket kapnak) de a zsetont (ahogy te fogalmazol) ok mar reg megkaptak.
2010. okt. 9. 14:26
 199/281 anonim ***** válasza:
Van mindkét konzolom,és csak egy véleményt linkeltem be.Egyébként exkluziv játékok terén valóban a PS3 a nyerő.Mutass egyetlen egy játékot is Xboxon (ha tudsz,rögtön megveszem)amelyik felér a Killzone vagy a God of War játékkal/grafikájával!A Halo ugy ahogy van nagyon gyenge.Mint játék és mint grafika.A Gears of war grafikára elmegy,de viszont egy idő után nagyon unalmas!A Forza 3 sem üti meg a mércét.Nem tudom miért irták ellenfélnek a Gran Turismo-hoz,hiszen a nyomába sem ér!!!És nem egy tipikus PS3 fan vagyok,mert mint mondtam,szivesen kiprobálok én is mindent!
2010. okt. 9. 15:14
 200/281 anonim ***** válasza:
És még amit elfelejtettem hozzá irni,az a megbizhatóság!!És ez a szó magáért beszél!Annyi hiba mint a 360-asban jelentkezik,a világon idáig megjelent konzolokban együttesen sincsen!Elég csak a hibakodokat megnézni!Még mindig nem értem,miért adták ki az xbox 360 slim-et,ha az is hibákkal teli!És nem kifogás a 3led sem,hiszen egy o9lyan konzolban,amelyiknek a sulyával és nagyságával agyon lehet ütni egy elefántot is,nem értem miért nem fért el nagyobb hűtés???
2010. okt. 9. 15:25
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!