PS3 vagy XBOX360?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 23:52
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/281 anonim ***** válasza:

Oke, nagyjabol egy velemenyen vagyunk.

A Forza 3, automodelek teren a gt 5 prologue-tol elmarad (egy kicsivel), de a palyak szebben vannak modelezve (es azt ne felejtsuk el hogy a ps3ra most (Nov 5) jelenik meg az elso jo exkluziv autos jatek, mig az xboxon mar volt forza 2 es 3 immar az utobbi 3 evben). Raadasul a forza 3 sokkal elethubben modelezi le az autok driftjet mint a gt5p.

A SC: Conviction valoban nem olyan szep mint a God of war 3 de jatekmenetben van olyan izgalmas (bar ehez kell valaki akivel egyutt vegig jatszhatod a coop campaignt).

A Killzone 2 (bar nem rossz es grafikailag gyonyoru), annyira nem fogott engem meg, es szemely szerint a Gears of War 2nel sokkal unalmasabbnak tartom (bar a vonatos palya nagyon bejott). Az iranyitasa meg eleg korulmenyes. Azzal egyet ertunk, hogy a Halo Reach stb gyenge (a firefight egy par oraig szorakoztato) es marha ronda.

Arra nem valaszoltal, hogy a multiplatform jatekok miert gyengebbek a ps3n. A megbizhatosagban igazad van (bar azert tulzol, mivel a ps3nak is lehetnek gondjai, menj csak a fel a ps3 forumjaira), de ha 3ledes a geped a akkor az 3 evig garancia alatt kicserelik.

2010. okt. 9. 18:21
 202/281 anonim ***** válasza:

20. oldal 10:28 vagyok

Az xbox 360 már a kezdetekkor elvágta magát a 3 led-el,és szerintem olyat ne írjatok hogy " a PS3-nak is lehetnek gondjai" mert annyi gondja sose lesz mint amennyi a 360-nak volt.

Tehát megbízhatóság terén egyértelműen JOBB a Ps3.

Szerintem a Forza 3-at se nagyon hasonlítsuk a GT-hez,mivel köztudott hogy a Gran Turismo játéksorozat a világ legélethűbb videojátéka, a legvalósághűbb vezetési élménnyel.

A Forza játékok csak üzlet szempontjából jöttek ki hamarabb mint a GT. De attól még hogy előbb piacra került nem lehet jobb játéknak nevezni mert szerintem nem versenyre megy a megjelenés,hanem minőségre.

Tényleg nagy xbox párti az,aki jobbnak mondja a Forza játékot a GT-nél,mert hírnévileg és minőségileg nincsenek egy szinten.

20.oldal 14:18-as író-nak üzenem hogy nem csak azokat a funkciókat kell figyelembe venni amik esetleg neked tetszenek vagy te használnád őket..

Sokkal több minden menti meg a PS3 at mint amennyit te írtál.

Hogy ismételjem önmagam: Sokkal több újítás, kiegészítő,funkció stb. jön ki és még jönni fog ki Ps3-ra.

És nem az számít hogy ki mit tart belőlük lényegesnek vagy ki mit tart érdemlegesnek.Inkább azon kellene elgondolkozni hogy ezek 360-ra sajnos nincsenek.Ennyi.

Azt lehet vitatni hogy egyes játék melyiken fut szebben.

De ha csak a két készüléket nézzük akkor egyértelműen JOBB a PS.

Aki nem így gondolja az csak egy elfogult akadékoskodó aki nagyon elcseszte ott hogy xbox 360 helyett nem PS3-at vett. :)

2010. okt. 9. 20:49
 203/281 anonim ***** válasza:

"A Forza 3, automodelek teren a gt 5 prologue-tol elmarad "

De az GT5 PROLOGUE.

Az nem az igazi, gt5, csak egy szaros béta vagy hogy is mondja.

Az igazi az novemberben jön ki, és abban már minden tökéletes lesz.

Amúgy ps3-nak a hibái, hogy néha le szokott fagyni (nekem 5 hónap alatt 2x), de kb. mindenkinek lefagy, de tényleg ritkán, és aztán sem lesz semmi baja.

Ez az egyetlen (jó, még ott a sárga led, de még egy emberrel sem találkoztam akinek lett volna).

Amúgy az igaz, hogy a multikonzol játékok xbox-on jobban néznek ki, mert amcsiknál jobban fogy az xbox, és ugye kb mindent amcsiba csinálnak, tehát ott xbox-ra fejlesztik a játékot, és az a "fő" konzol, aztán portolják csak ps3-ra, ami azért ront a grafikán.

De nem értem, ki az, akit érdekel, hogy húúú nem valóságos a grafika, hanem egy-két helyen kicsit rosszabb?

Egy 2000 körüli játéknak milyen szar grafikája van már, és az én kedvenc játékom 2000-ben jelent meg, és mégsem érdekel, hogy az ember úgy néz ki, mint valami ufó.

De amúgy meg tök mindegy hogy mit mond az ember, egy xbox fant soha sem lehet meggyőzni, hogy a ps3 jobb, és fordítva sem, tehát tök feleslegesen vitázunk már több mint 20 oldalon keresztül, és még úgy is lesznek ilyen kérdések.

Ez tényleg egy örök harc, mint az ncore vs bithu, apple vs mindenki, stb.

2010. okt. 9. 22:03
 204/281 anonim ***** válasza:

A Forza vs Gran Turismo párharcra egy kis kedvcsináló a GT5-ből!Nézzétek a grafikát,és sirjatok!!Ez mellett a Forza 200 éves játék!

http://www.youtube.com/watch?v=d5Pl8L7ncKE&translated=1

2010. okt. 9. 22:23
 205/281 anonim ***** válasza:

Latom nem mindenki erti mit irtam. Szerintem is a ps3 jobb. De nem fenyevekkel. A GT5t meg varjuk meg (en mar elorendeltem), mielott leirjuk hogy jobb mint a forza. En csak annyit mertem megemliteni, hogy fizika es palyamodelezesben a F3 veri a GT5 PROLOGUE-t. Termesztesen en is bizok benne, hogy jobb lesz a GT5 mint a forza 3 (es nem csak grafikaban), csak szerintem tulzas azt allitani, hogy a ket konzol osszehasonlithatatlan, mivel vannak az xboxnak is jo oldalai (erosebb multi, jo bar rosszab exkluziv jatekok, es szerintem hulyen kinezo de hasznalhatobb kontroller). Azzal is egyet ertek hogy minoseg fontosabb mint a megjelenes, csak mig a [csak] ps3 tulajdonosok 4 evig vartak, az xbox tulajdonosok tobb ezer kort megtettek (es mar meg is untak a forza 2t es 3t). Es legyunk realisztikusak, az utobbi harom evben mar senki se nyomta a GT4t tehat az 5 ev varakozasi ido igenis sok (szerintem 2.5 ev lenne a tokeletes). Ha igy megy tovabb akkor 2015ben a GT6 a forza 7-l fog versenyezni es a forzarol sok mindent el lehet mondani csak azt nem, hogy nem fejlodik reszrol reszre. Tehat 2012 es 2015 kozott megint forzazni fogok ahogy tettem 2007 es 2010 kozott a gran turismora epekedve varva.

Tovabba, azert mert megvedem a forzat (mely remelem max novemberig a legjobb autos jatek) a ps3fanboyokkal szemben az nem jelenti azt, hogy nincs ps3m. Van (ps3 slim 120Gb) es igenis a legjobb konzol a lassu kezdes ellenere, de el kell ismerni az xbox es wii erdemeit vele szemben. Van sok olyan termek melyet a ps3 tulajdonosok nem kapnak meg es igenis fajhat ra a foguk. Nekem is faj a fogam a supermario galaxyre, a metroidra es a zeldara, mivel wiim nincs. Es ugyanigy fajhat a foga barmely ps3 tulajdonosnak a mass effect 1re, covictionre, gears of war sorozatra, forza sorozatra (a fable-t es halo-t csak zaro jelber rakom mivel nekem szemelyesen egyik se hianyozna).

2010. okt. 9. 23:45
 206/281 anonim ***** válasza:
Nincsen igazad,mert én még PS2-őn nyomom a GT4-et,mert még mindig felveszi a versenyt a manapság megjelent autós játékokkal szemben,ugy játszhatóságilag mint grafikailag!És már 5 éves játék!!!!!És amiket irtál,hogy fájhat rá a PS3 tulajok foga,mondjuk a Mass Effekt -re,hát mit ne mondjak,1 óra játszás után kidobtam!Nem egy főnyeremény játék!Igaz vannak tesztelők,akik bele vannak bolondulva az ilyen játékokba,azok az egekig dicsérik,mint pld. a fifa-t,hiszen köztudott,és aki ért egy kicsit is a focihoz,annak is tiszta,hogy ott is a Pro evo 1000x jobb!
2010. okt. 10. 10:43
 207/281 anonim ***** válasza:
Latod: Te vagy a tipikus fanboy aki keptelen elismerni, hogy egy masik konzolon barmi van vagy lehet mely eleri a ps3 szinvonalat. En leirtam a velemenyemet (a gt4t a forza 2 megjelenese ota el se inditottam, a ps2t csak a Final Fantasy 8 es 10re hasznalom). A focis jatekokhoz nem tudok hozza szolni mivel engem nem erdekelnek (inkabb focizok kint). A Mass Effect 1t meg nem csak teszterek szeretik, hanem hatalmas fanbase-e van, a hibai ellenere (bar angolul nem art hozza tudni).
2010. okt. 10. 11:45
 208/281 anonim ***** válasza:
Bocs,de nem vagyok tipikus fanboy,mert vannak jó játékok az xboxon is,pld. az Alan Wake,amely kifelyezetten a kedvencem,na meg a Fable2 is,pld!A mass effect kifejezetten nem tetszik.Irányitás,grafika stb.terén sem!A Forza mind 3 részét játszottam,de !!!szerintem!!! nagyon messze van a beharangozott minőségtől!!Mind mondani szokás,és ez az xboxra is vonatkozik: Hamar munka ritkán jó!!!
2010. okt. 10. 12:17
 209/281 anonim válasza:
utolsó előtti hozzászólónak üzenem,hogy te sokkal nagyobb ps fanboy vagy mint az utolsó aki szerinted 360.)
2010. okt. 14. 15:02
 210/281 anonim ***** válasza:
LAtom kedves utolso hogy nem olvastad vegig amit irtam (igen az osszeset), mivel pont en allitottam hogy az xboxon igenis vannak olyan jatekok (konkretan a xbox exkluziv forza 3rol volt itt sokat szo) melyek felveszik a versenyt a ps exkluzivokkal (mivel en szinte az osszes exkluziv jatokot jatszottam mindket konzolon), csak szamszeruleg nincs annyi ezert en mindenkinek a ps3t ajanlom. Es en az elottem levo emberket ps-fanboykodassal vadoltam meg. Nem xbox. Legkozelebb olvasd vegig az irtakat mielott befirkalsz...
2010. okt. 15. 00:19
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!