PS3 vagy XBOX360?
Nem tudom mit csinaljak..
Amiket olvasgattam a neten mindenki azt mondta hogy egy erosebb gep sokkal szebb grafikat ad,mint bármelyik konzol..
Neekem fonotos hogy a grafikaja gyonyoru legyen..
De azt nem akarom elhinii,hogy ha van/veszel egy fullhd-s tévét akkoris szebb lesz egy eros gepnek a grafikaja jatekokban,mint pl.xboxon..
mi a véleményetek errol??
Jajj és még valami..
Azt állítják hogy a konzolos játékok mind csak 720p ben futnak..
Meg akkor is ha nekem van egy 1080p os felbontasu tv-m??
Valóban, a legtöbb konzolos játék még csak 720 p-es felbontással bír!
Én PS3-as vagyok, de azt tudom, hogy a PS3 exkluzív játékok között sok a FullHD-s is!
God of War, Gran Tursimo 5, Killzone stb.
A többi játéknál úgy van, hogy megírják 720 p-re és processzor fel tudja ezt skálázni 1080-ra, de ugye nem lesz teljes eredmény!
Amúgy nekem is FullHD-m van, de nem kell tartani, mert majd a követekző gennél lesz nagyon jó, hogy ilyened van (+esetleg 3D-s TV!)
Akkor Pc-n szebbek a játékok..??
Az a helyzet hogy en meg nem jáccottam xboxon...
És most karacsonyra tervezek venni,de nem tudom hogy mi lenne a megfelelo...
Azt hittem hogy a konozolokon minden jatek 1080p ben fut..
Legalabbis a legismertebbek...
Te a helyemben melyiket választanád..??
PC-t,Xbox-ot vagy esetleg PS3at??
08:12-nek
Ez változó hogy min szebbek a játékok!
Van hogy PS3-on van hogy Xbox 360-on van hogy PC-n!
Ez a fejlesztő csapatól függ!
jó,de én itt most a felbontás miatt kérdeztem..
mert ahogy az elozo ember irta,hogy a konzolok nem minden jatekban tdnak felmenni az 1080p-s felbontásra,míg a pc-k igen..
De én azt az egyet nem tudom megérteni,hogy hogy létezik az,hogy pl.az xbox 360nak csak 512mb ramja van)ha jól tudom),és egy ATI 500 MHz es graf.kártyaja és megis van olyan grafikája,(sot vlmivel szebb is) mint pl. egy pcnek aminek 4 gb ramja van es 1gb-s graf.kártyája..
Ha tévedek nyugodtan írjatok...kíváncsi vagyok a válaszokra..
Na figyelj!
Az ilyen multiplatform játékoknál, mint a GTA, Assassin's Creed stb. elöször megírják XBoxra, onnan pedig leportolják PS-re és PC-re! Egy mai gamer PC összeveri grafban mind2 konzolt, ha lenne rá olyan játék!
De nincs, mert nem éri meg fejleszteni, max. portolni!
Persze van pár kivétel, pl. Age of Empires, de az esetek 98 %-ban minden úgy történik, ahogy írtam!
Hiába húzod fel x millió x y millióra a felbontást PC-n, a 720 p-es effektek maradnak meg!
Ebben a világban a konzolokra jut a nagyobb szerep - hiába veszel te 10x erösebb gépet, akkor is csak olyan játékokkal fogsz játszani, amik konzolon is remekül futnak!
És akkor a rengeteg konzol-exkluzív címet meg sem említettem!
A PS és a box között jelentös grafikai különbség nincs!
Exkluzívokban egyértelmü a PS a szebb!
A multiplatformot pedig már leírtam!
Ha engem kérdezel, én a PS-t ajánlom! Nálam a (számomra) remek exkluzívok és az ingyenes multi döntött!
Ha ezek a föbb szempontjaid, akkor PS3! ;)
Koszonom szépen hogy konkretan valaszoltal a kerdesemre..
Nem tudom nekem inkább jobban bejon az xbox 360...
Foleg az miatt hogy a haveroknak is van/lesz...
Bár én is eddig pc-s voltam,csak most hogy elavult a graf.kartyam,meg kellene mar egy uj processzor is,elgondolkoztam a dolgon..
És szerintem,mar inkabb megeri egy jatekkonzolt venni,mivel amit en csinallok a gepen az nem mas,mint net,zene,jatek,neha film.
Asszem ezeket a konzolokon is megtudom csinalni es nem kell folyton fejlesztenii.
Csak meg azt nem tudom mert olvastam a neten,hogy a boxxal osszetudok kotodni a pc-vel,a media centerben..
es ha minden igaz itt tudok a boxon netezni is meg videokat nezni meg zene stb..
nem tudom,te hallottal e rola..??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!