PS3 vagy XBOX360?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 23:52
 251/281 anonim ***** válasza:

Tudtommal boxon nincs böngészö, így netezés kilöve és a multi is fizetös! (PS-nél fordítva van!)!

A PC-t mindkettövel összekötheted!

Nem vagyok rányomulós, de saját tapasztalataim alapján mondhatom: konzollal jobban jársz ilyen téren!

2010. nov. 25. 23:11
 252/281 anonim ***** válasza:

Hát igen,a pc-tol mar zinte el is ment a kedvem..:D

Tutui hogy konzolt fgok venni,csak nem tudom melyiket..

A boxon nincs rajta a bongeszo,de ra lehet tenni hogy tudjak azon is netezni..

Nem tudom,a PS-t azer nem akarok,mivel már maag a gep nem nagyon tetszik,es meg regebben itt irtak,hogy a bongeszoje mindig lefagy..neked nem szokott?

mert en kerdeztem a havert,es o at mondta hogy ez butasag..

mit gondolsz??

2010. nov. 26. 09:01
 253/281 anonim ***** válasza:

Nekem van PS3-am néha szoktam rajta internetezni!De ne azt képzeld el hogy rámész a böngészőre és egyből lefagy vagy netezel rajta 5 percet és lefagy!

Hanem amikor nem is számítasz rá!:D

Meg elavult a PS3 böngészője pl youtube használhatatlan rajta!Ezért netezni inkább PC-n szoktam!

De ahogy a Sony mondta a PS3 játékra van!

2010. nov. 26. 09:30
 254/281 anonim ***** válasza:
ahaa,koszii az infokat....
2010. nov. 26. 09:38
 255/281 anonim ***** válasza:

még azt szeretnem kerdezni,hogy az uj xboxon van mar 5 usb bemenetel..de ez mire szolgal?

ra tudok csatlakoztatni eger+billentyut vagy esetle usb kulcsot?

ja és ezt az uj xbox 360 slimet már lehet torni,vagy fog lehetni?

kerem irjon aki,tudjaa..

koszi elore is

2010. nov. 26. 11:43
 256/281 anonim ***** válasza:

A Slim az új dashboard miatt még nem törhetö!

A másikat nem tudom!

2010. nov. 26. 15:55
 257/281 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kíszítették olyan jó anyagból hogy ne lehessen törni!
2010. nov. 26. 16:08
 258/281 anonim ***** válasza:
Hát igen! A mai konzolok között dúl a harc! Ha belegondolunk, igazából a grafika az ami más mint a PC-n! Mert ugyebár olyan szuper számítógépet venni sokkal drágább mint egy PS3 vagy Xbox 360. De a számítógépen ugyanúgy lehet netezni stb. Arra akarok kitérni, hogy nem csak a mai játékok a jók, és hogy a PC játékok olcsóbbak! Tehát veszel egy Gamepad-ot azt, hoppá! Mostmár ha bármilyen játékkal játszol olyan mintha épp egy konzolon játszanál! Amúgy én Playstation FAN vagyok! Mert a PS2-n nőttem fel, és az Xbox-ból eddig csak kettő fajta volt! A régi ami olyan mint a PS2 és az új 360! A Playstation-ból meg 3 otthoni gép, és egy kézi konzol, tehát sokkal sikeresebbek! ;) (PS3 mellett döntenék de én úgy vagyok vele, hogy az Xbox is remek élvezetet nyújt, de annira nem érdekelnek mert én az új játékokat nem annyira szeretem)
2010. nov. 30. 17:01
 259/281 anonim ***** válasza:

Miért?

Talán konzolon szebb a grafika mint pc-n??

2010. nov. 30. 17:04
 260/281 anonim ***** válasza:
Hát gondolj már bele :)
2010. nov. 30. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!