PS3 vagy XBOX360?
A PC vs. konzol grafikánál a kérdésre a válasz egy dologtól függ: az előbbi típusától!
Ha neked egy 300 000 Ft-os gamer PC-d van, az agyba-főbe leveri a PS3-at és a boxot grafikailag...pontosabban verné!
A játékokat ugyanis úgy csinálják, hogy konzolokra írják meg először és csak utána portolják le PC-re!
Tehát hiába ér fel egy mai PC pl. 3 PS3 teljesítményével: PS3 szintű játékokat fognak rá írni - 33 %!
Tehát akkor nekem hiába volna egy bazi eros gépem,ami talan erosebb volna mint a ps3 akkor sem volna szebb a grafika,mivel nincs ra olyan játék.:)
és a knozolok (pl.ps3),fel tud menni arra az igazi 1080p-s felbontásra?
Van egy-két olyan játék PC-re, ami alaposan megdolgoztatja, de ez iszonyat kevés (pl. Crysis 2 ami most úgy beugrik, több nem)!
Ez a játéktól függ!
Ha 1080p-be írták, fel tud menni rá!
Ha nem, max. skálázni tudja csak! :(
És mondtam én ezt?...
22:39
Mindezt azért hogy pc-re többen vegyék meg a játékot mert PC-n elég gyatrák az eladások!
Vagy csak bénák és Crytek emberei mert bírnak konzolra rendesen programozni/fejleszteni!
És mér egy erosebb pc mind fel tud menni arra az igazi 1080p-s felbontásra??
ott nincs olyan mint a konzoloknál,hogy csak 720p-ben van megirva??
18:10
A PS3 képes az "igazi" 1080p-re, az xbox nem egészen.
De ha valami PC-n 1080p, és az konzolra is megjelent, akkor konzolon is 1080p.
Amúgy ennyire grafikabu*ik az emberek?
Rohadt jó grafikája van minden játéknak manapság, és mégis azon veszekednek, hogy PC-n jobb a grafika, mert ott még látni a miteszereit is az embernek.
Ez csak egy szar kifogás, hogy a PC-t védjék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!