Honnan érdemes xbox 360-at venni? Mármint az sem baj a arcade vagy elite vagy jasper vagy slim. A lények ag hogy működjön és ne legyen nagyon sok pénz.
Mindenképpen a Slim-et javasolnám de minimum a Jasper a többi típusnál fenn áll a meghibásodás lehetősége.
A "konzolok szervize" oldalán szoktak lenni használt gépek garanciával.
ha használt érdekel: vatera, hardverapro.hu, jofogás, apród, és hasonló hirdetési oldalakon keresgélj.
ha új: konzolstudio.hu
ha új és módosított (hogy tudjál letöltött játékokkal játszani): [link]
érdemes a legutóbbit választani: nem kell játékokat venni, sőt még üres dvd-t sem, garancia is van. Ja és ne a 4GB-os verziót válaszd (később úgyis rájössz hogy jó lenne a hdd hozzá)
ha nem akarsz liveozni,akkor RGH-s garanciásat vinyóval,merthogy arra mennek majd fel a játékok.
mondjuk én garancia nélkül vettem külön lett bele rgh rakva a 20GB kicseréltem egy 160-as vinyóra kapott egy szerverház ventillárort a tetejére 2008 óta hibátlanul működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!