Xbox 360 arcade-n (fehér szinű) van hdmi. Ha van akkor érdemes venni hozzá full hd tv-t?
Azt tudnod kell, hogy egy-két átvezető animáció, vagy kép kivételével, a legtöbb játék 720p HDReady felbontásban fut, tehát ilyen megközelítésben felesleges.
Ha filmre, mozizásra is használnád, akkor más a helyzet.
Ezzel kapcsolatban tudnom kellene, hogy LCD, vagy plazma lenne?
Mekkora méret? Milyen távolságból néznéd?
Alapvetően leegyszerűsíthető a dolog, ha a nézőtávolságból nem látható a pixelstruktúra, akkor felesleges a FullHD.
Én 4.5-5m-ről egy 50" HD Plazmát nézek, 720p, gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a full HD-től. (vásárlás előtt teszttel ellenőriztem)
úgy tudom, h az xbox360 csak 720p(1360*768) FULLHD-t csak felkonvertált kissebb felbontásból tud.
1080p-t (1920*1080) csak a PS3 tudja (ha a konzolokat nézzük)
és csinálnak játékot ami 1080p-be megy???
mert 1080p filmet tuti nem kapsz DVD-n :P csak blueray-en.
Az 1080p többnyire az átvezető animációkra vonatkozik, úgyhogy felesleges linkelgetni.
De ha van is 1-2 játék, az akkor is elenyésző. Csak játékra érdemesebb 720p, és ahogyan már írtam feljebb is, függően a képátlótól, és a néző távolságtól, ahonnan már nem látszik a pixelstruktúra, onnan nem is fogod észrevenni a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!