Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek egy 14 éves lány...

Szerintetek egy 14 éves lány örülne egy iPod Touch 4G 8GB fehérnek?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és egy 14 éves csajnak szeretnék ajándékozni egy iPod-ot(nagyon bejön nekem:D). Most a téli szünetben voltam az egyik vidéki haveromnak az bácsikájánál ahol kaptam egy munkát +zsebpénz és pont kijött egy iPod Touch-ra.

Szerintetek örülni fog neki? Ez lesz az utolsó szülinapi bulija mert aztán elmegyek egy másik gimibe.

2012. febr. 8. 13:12
 1/6 Darkkingdom ***** válasza:

Ember megne vedd neki!Isten őrizzen!Örülni örülni fog,DEEE

14 éves lánynnak minek ipod touch, 2, ha megveszed és különdmentek, akkor meg pénzkidobás,azért hogy örüljön!

Ha megveszed bánni fogod hogy megvetted és kidobtada pénzt,a kiscsaj meg örülni fog kapsz egy puszit és szevasz!inkább vedd meg magadnak!Ennyi pénzt én még 2 évv járás után sem fizettem ki egy lánynak!Ne butáskodj!Nem szabad!Leges legelősször magadra költsd ha el akarod költeni,de ne dobd ki az ablakon!Biztos te is örülnél neki!

2012. febr. 8. 13:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne vedd meg, ez már azért túlzás lenne ajándék szempontjából!

Szép dolog a szerelem, de akkor se vedd meg ezt neki!

2012. febr. 8. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sem jó ajándék.

Általában én még huszonévesen is iszonyúan zavarba jövök, ha nagyobb értékű ajándékkal lepnek meg, 14 évesen meg elsüllyedtem volna.

2012. febr. 8. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Gyökér-e vagy?

Vegyél neki egy tábla csokit max...

2012. febr. 8. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:
örülne, de ne vedd meg neki.
2012. febr. 9. 20:13
 6/6 anonim válasza:

Öreg, ha van egy kis eszed, meg ne vedd neki! Még 32 éves fejjel is azt mondom, hogy túlzás.

Vidd el moziba, vagy a Balatonra, de ne egy átlagember 3 havi teljes fizetését költsed rá!

Ha bejössz neki, akkor egy kis ajándéktól is el fog ájulni. Ha meg nem jössz be neki, akkor meg még akkor sem fog szeretni, ha egy autót veszel neki.

Javaslatom: költsed magadra. Abból az összegből már egy normális nyelvtanárra is telik. Inkább tanulj meg belőle egy olyan nyelvet, ami tetszik. Hidd el, sokkal többet fogsz érni vele!

2012. febr. 13. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!