Érdemes Xbox360 Arcade-t venni?
2010. aug. 2. 09:33
1/5 anonim válasza:
Kitudja lehet hogy bekapcsolod és 10 perc múlva 3 ledes lesz de lehet hogy évekig használhatod...
Én inkább gyüjtenék egy újra ;)
2/5 anonim válasza:
van rá 3 hónap gari, 30ért meg nem sok...szóval én lehet ezt venném
3/5 Jovanny válasza:
Ha a kérdés az, hogy érdemes-e Arcade-ot venni, akkor a válasz igen, ez teljesítményben ugyanaz, mint a többi, csak felszereltségben különbözik, bár ez az áprilisi dashboard frissítés után szinte elhanyagolható. Akkor engedélyezte a Microsoft az USB adathordozók használatát játékmentésre. Ha arra a konkrét gépre gondolsz, hogy nem lesz-e 3LEDes, az alapján a hirdetés alapján nem tudod, milyen alaplappal van szerelve, így azt sem, milyen eséllyel lesz 3 LEDes, a régiek nagyobb, az újabbak kisebb eséllyel.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem erdemes... A legtobb jatekon sokat segit ha felinstalalod es ehez hely kell (Pl Fable 2, Red Dead Redemption, Lost Odyssey, stb)... Raadasul tobb jo jatekot (pl Forza 3) csak hianyosan tudsz majd jatszni mivel az instalacio cd-t nem lesz hova felrakni...
5/5 Jovanny válasza:
Tévedés, mert az áprilisi frissítés óta 2*16Gb-ot tudsz használni telepítésre egy sima mezei pendrive-on, vagy hordozható vinyón, amire jópár játékot feltelepíthetsz, mivel egy játék kb. 2-3 gigát telepít csak. Ezért írtam, hogy ajánlom az arcade-ot. Mostmár minden előnye megszűnik az elite-nek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!