Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek hogyan vezessem...

Szerintetek hogyan vezessem be az ablaknál lévő kültéri fényfüzér hálózati csatlakozóját?

Figyelt kérdés

2022. dec. 4. 07:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

16

ne viccelj, azért ezeknek van fogyasztása. legalábbis az elemes megoldáshoz képest. én is azt hittem, majdnem nulla, aztán mikor egy éjszaka alatt lemerítette a kb 60-as autóakkut, akkor csak néztem. igaz, kicsit utána számoltam, akkor megértettem, csak szóval ezek az elemes kínai vackok csak látszatra tűnnek hazsnálhatónak.

2022. dec. 4. 09:34
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogyan kell ide fotót feltölteni, de IP44 jelzésű, átlátszó, vékony.
2022. dec. 4. 09:42
 23/31 anonim ***** válasza:

kepkuldes.com-on keresztül add meg a linket.

bár így már gondolom, melyik az. viszont az nem kettős szigetelésű !! én tuti nem csuknám oda! nagyon könnyen sérül!

2022. dec. 4. 09:46
 24/31 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

szép tud lenni nagyon, csak szóval ehhez üzembiztos megoldás kell. odacsukás nem jó. tényleg nem tudod elvezetni sehol, ahol nem kell műanyagot fúrni? hátul, oldalt, stb stb?

2022. dec. 4. 09:51
 25/31 A kérdező kommentje:
2022. dec. 4. 10:09
 26/31 A kérdező kommentje:
Feltöltöttem egy fotót róla.
2022. dec. 4. 10:30
 27/31 anonim ***** válasza:

"csak látszatra tűnnek hazsnálhatónak."

Kedves 21-es (09:34) hozzászóló.

Kérlek áruld már el, hogy van-e olyan szó, hogy: hazsnálható ?

Vagy ez valami titkos jelölés a hozzászólásokhoz?

Mert már elég sok hozzászólásnál láttam így, hibásan leírva.

Csak érdekelne, hogy milyen jelenségnek lehetünk tanúi itt a fórumon?

2022. dec. 4. 15:03
 28/31 anonim ***** válasza:
szerintem elég gyakoriak a betűcserék egy ilyen szóban, ha gyorsan ír valaki :) milyen titkos jelölés lenne? meghalok ....
2022. dec. 4. 22:36
 29/31 anonim ***** válasza:

"szerintem elég gyakoriak a betűcserék egy ilyen szóban, ha gyorsan ír valaki"

Szerintem ha gyosan írom le azt a szót, akkor pont hogy nem írom rosszul, mert: h, a, és az "a" mellett már ott az s-betű....

Mindegy, ne is törődj vele, csak kicsit zavart, hogy valaki következetesen mindig hibásan írta eddig le.

"meghalok ...."

Neeeee!

Ne egyedül!

Vigyél még magaddal pár millió embert.

2022. dec. 4. 23:03
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha külső tokos a redőny, akkor a zsinórnál ki tudsz vezetni egy vékony kábelt. A súrlódó helyeken vezesd meg ragasztószalaggal, csak ne celluxal, mert az hidegben nem ragad és ne is szigszalaggal, mert az rideggé válik.
2022. dec. 5. 03:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!