Szerintetek hogyan vezessem be az ablaknál lévő kültéri fényfüzér hálózati csatlakozóját?
16
ne viccelj, azért ezeknek van fogyasztása. legalábbis az elemes megoldáshoz képest. én is azt hittem, majdnem nulla, aztán mikor egy éjszaka alatt lemerítette a kb 60-as autóakkut, akkor csak néztem. igaz, kicsit utána számoltam, akkor megértettem, csak szóval ezek az elemes kínai vackok csak látszatra tűnnek hazsnálhatónak.
kepkuldes.com-on keresztül add meg a linket.
bár így már gondolom, melyik az. viszont az nem kettős szigetelésű !! én tuti nem csuknám oda! nagyon könnyen sérül!
"csak látszatra tűnnek hazsnálhatónak."
Kedves 21-es (09:34) hozzászóló.
Kérlek áruld már el, hogy van-e olyan szó, hogy: hazsnálható ?
Vagy ez valami titkos jelölés a hozzászólásokhoz?
Mert már elég sok hozzászólásnál láttam így, hibásan leírva.
Csak érdekelne, hogy milyen jelenségnek lehetünk tanúi itt a fórumon?
"szerintem elég gyakoriak a betűcserék egy ilyen szóban, ha gyorsan ír valaki"
Szerintem ha gyosan írom le azt a szót, akkor pont hogy nem írom rosszul, mert: h, a, és az "a" mellett már ott az s-betű....
Mindegy, ne is törődj vele, csak kicsit zavart, hogy valaki következetesen mindig hibásan írta eddig le.
"meghalok ...."
Neeeee!
Ne egyedül!
Vigyél még magaddal pár millió embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!