Ha a fényfüzérünk tönkre ment 2 hétre rá hogy megvettük, lehet újat kérvényezni a tescoba?
Nem ennyire szar, csak az ilyen füzérek elég sérülékenyek. A számlákat meg kéne tartani, most vissza tudnád vinni. Ha egyszer 6 ezer forint akkora kiadás...
Én 8 ezerért vettem azt hiszem kettőt 3-4 éve, mindkettő működik.
Számla nélkül kizárt.
Mivel először jó volt és kibogozás után már nem, valószínűleg az történt, hogy megránthattátok a kábelt és attól ment tönkre. A füzérek elég sérülékenyek, óvatosnak kell lenni vele.
De értelemszerűen miért vinném vissza, ha cserélni akarom és nem visszakapni a pénzem?
Ebből nekem mi hasznom lenne?
Nincs számlád, se nyugtád róla, akkor nem bizonyítható a vásárlásod max pereskedéssel, ahol vissza keresik a vásárlási előzményben a te vásárlásaidat és az adott banki tranzakciót, amit online bankban látsz. Viszont nem minden esetben kötelesek cserélni, ki is vizsgálhatják és megállapítják, hogy valószínűleg az olcsó bóvli kínai kábel, ami ebayen 1500 ft, az megtört amikor is bogoztad ki, így kinek a felelősége? a tied, mert nem elég óvatosan bogoztad ki. Nem valószínű, hogy a dugalj ment tönkre, hanem valahol a kábel az egész közepén vagy az elején.
Jó tanuló pénz volt, fogd fel így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!