Ha a fényfüzérünk tönkre ment 2 hétre rá hogy megvettük, lehet újat kérvényezni a tescoba?
Figyelt kérdés
Az van, hogy most szedtük szét, ma akartuk felrakni, az elején bedugtam a konnektorba, működött, mire kibogoztam és újra kiaakrtam próbálni, semmi... A számla már nincs meg. Van lehetőség hogy cserélik? Köszönöm a válaszokat!2020. nov. 30. 18:10
11/18 anonim válasza:
Bankkártya bizonylaton nem látszik mit vettél, csak hogy mennyiért.
Lehet, hogy most vettél sört 6000ft értékben, az égősor meg tavalyi.
Szóval ennyi erővel ezer éves dolgokat cserélgetne mindenki.
12/18 anonim válasza:
Vagy maradva az előző példánál az égősor Spáros ott elhajtottad, most próbálkozol a tesconál a sörös bizonylattal.
13/18 anonim válasza:
Vásárolsz egy pontosan ugyanolyat, aztán pár nap múlva visszaviszed az elsőt az újnak a nyugtájával, hogy nem működik, és megmondod, hogy szeretnéd visszakérni az árát.
14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez működhet? xD
2020. nov. 30. 20:17
15/18 A kérdező kommentje:
Mert akkor bejátszom
2020. nov. 30. 20:17
16/18 Ékezetes billetyűzet válasza:
#12. leleményesek a magyarok :D
17/18 anonim válasza:
13 vagyok, én már csináltam. De tényleg pontosan ugyanolyat kell venned, ugyanolyan vonalkóddal.
18/18 anonim válasza:
Tényleg működik, max 2 db ugyan olyanotok lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!