Szerintetek hogyan vezessem be az ablaknál lévő kültéri fényfüzér hálózati csatlakozóját?
"a csak a step down után csukod rá a 3-5-12 V-ot, abból nagy baj nem lesz max nem működik."
Vagy éppen ettől fog kigyulladni egy zárlat esetén ha a konverterbe a kici kínai nem rakott túláram védelmet... :)
mutass egyx fotót róla!
de semmiképp se a 220-as felét csukd oda!
Sirty, hát a kici kínai tuti nem rakott, ezt látatlanba is megtippelem, viszont én ugy tapasztaltam h akkor behal az egész.
mindenesetre semmiképp se hagyjátok úgy otthon, hogy nem vagytok a házban és működik !!! a poroltó legyen kéznél és könnyen kihúzható helyre tedd a 220-as végét!
15
azért az nem mindig megoldás. ha az egész házat be szeretné vonni ledfüzérekkel, akkor oda kelleni fog párszáz elemes darab ... és akkor az is csak félmegoldás, mert naponta cseréli mindben?
tényleg egy kültéri aljzat lenne a megoldás, na de nincs.
próbálj meg a házon olyan helyet találni, ahol kisebb sérüléssel ki tudod vinni, és toldd meg de csakis forrasztva, biztonságosan szigetelve. én is ezt tettem több helyen.
16
Ha az egész házat kiakarja díszvilágítani, akkor szerezzen kültéri dugaljat, ami kb minden kertes házban van, ha más nem a pincében, vagy a garázsban. De ezen nem december 4-én kell elgondolkodni.
Vagy vesz elemeseket (nem, nem kell benne cserélni naponta az elemet, mert gondolom napközben nem megy feleslegesen??), vagy pedig fogja és odacsukja az ajtóval, ablakkal a kábelt. Ami viszont nem tetszik neki, mert fél, hogy szétmegy a kábel, vagy felgyullad. Akkor mennyi az annyi? :D
Ne csukd oda a vezetéket semmiképp sem. Nem csak a tűzveszély miatt, hanem megtörheted és tönkremehet. Meg az ablakkereten lévő szigetelésnek sem fog jót tenni. Nem olcsóak ám az ablakok és gondolom nem olcsón vetted, szóval ezzel ne játsz ha már ennyit rákellett költeni.
Próbáld kívülről megtáplálni. Vegyél egy kellő hosszúságú hosszabbítót, szerencsére ezeknek a füzéreknek nem kell masszív ipari szintű terhelhető vezeték, de arra nagyon figyelj hogy a csatlakozó vízhatlan legyen mindenhogyan, vagy csinálni kell neki egy erre való dobozkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!