Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vélemények a Woojer új világhí...

Vélemények a Woojer új világhíres testfülhallgatójáról?

Figyelt kérdés

#Woojer
2021. aug. 17. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
nagyon jó
2021. aug. 17. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Ugyanazt megcsinálták a nyakadba akasztva, mint ami egy időben az anyósülés alá volt szerelve hogy rezegtesse a kasztnit, az audio rendszert támogatva, mikor még nem volt légzsák az autókban, meg nem voltak ekkora teljesítményű hifik.

Nincs ebben semmi. Ahogy mondani szokták, egy újszülöttnek minden vicc új.

2021. aug. 17. 23:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Rezegteti a hasat? Valami vibrálás, vagy hangszóró van ott is?

Élőnek tűnik tőle a zene?

2021. aug. 17. 23:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Kb olyan érzés,mintha lenne egy harmadik füled,amit nem tudsz,hogy hol van,de mégis " Érzed ",hogy valami más,valami több,valami új élmény.

Nekem székre szerelhető volt,50 Wattos,nagyon szerettem,brutál jó volt vele zenét hallgatni,olyan mély hangokat " Éreztem " amit már a füleddel nem is hallasz,és csak ámúlsz,hogy ebben a zenében van ilyen hang is ?

Film nézésnél meg mikor nagy csend,azt hirtelen meg felrobban valami,háát az kész.....Majd leesel a székről,,nagyon állat !

2021. aug. 20. 08:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. nem túlzol?
2021. aug. 20. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!