Nem kell már senkinek egy régi működő tévé? Nem lehet hasznosítani valahol?
Figyelt kérdés
Évek óta próbálok eladni egy régi Orion tévét. Nem szeretném kidobni, jó lenne ha valakinek oda tudnám adni, akinek hasznos. Vagy már senkinek nem kell ilyen? Miért nem jelentkezik érte ingyen se senki?ma 11:34
2/9 Szervizmérnök úr válasza:
Orion lehet éppen képcsöves is, de egy Orion LCD is lehet nehezen eladható.
Képcsövest a Hulladékudvarba tudod vinni.
Szerinted én nem sajnáltam több mázsát odahordani?
Hiába, muszáj volt, mert semmire nem hasznosítható, csak a helyet foglalja.
3/9 anonim válasza:
Valszeg még a megfelelő csatlakozók sincsenek rajta, nekem is amiatt kellett kidobni egyet.
4/9 anonim válasza:
Nekem még van egy Fa dobozos fekete-fehér orion tévém. Egyelőre por fogónak és nehezéknek használom.
5/9 anonim válasza:
Nem kell, fillérekért kapni okostévét.. képcsöves TV-t már csak a remeték néznek.
6/9 anonim válasza:
Nekem van egy képcsöves, de a modern verzió amin már van komponens bemenet. Azzal HD kép is rá tudna menni, csak nem tud mit kezdeni vele, vissza kellett venni 756p-re (igen, progresszív), azt már meg tudja jeleníteni. HDMI valóban nincs rajta, olyan box kell hozzá amin van SCART, szerencsére kapható ilyen és működik. Nyilván nem interaktív, meg streaminges, de DVB-T és DVB-C adást lehet nézni rajta. Meg amúgy nálunk a Digi kábelen analóg is van, ki tudja meddig, de most még úgy használható mint újkorában. Nyilván nem az összes csatorna jön így, de elég.
8/9 anonim válasza:
Mi még 4-5 éve adtunk el pár ezer forintért képcsöves tv-t. Hol hirdeted? Szerintem ha megfelelő helyeken hirdeted, ingyen csak elviszik. Tudom, öreg tv, és van aki szerint csak a remeték használják már.... de szerintem ha valakinek nincs módjában mást szerezni, akkor annak is örülne.
9/9 anonim válasza:
Ha szeretsz barkácsolni rengeteg hasznos elektronikai alkatrész van bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!