A DIGI kábel Tévén tényleg megszüntetik az analog Tévé adást?
Figyelt kérdés
Nap világot látott az hír hogy a DIGInél az analog kábel tévé csatornákat megszüntetik. Ez mennyire igaz? És mikorra várható? - [link] -nov. 3. 15:31
1/15 anonim válasza:
Manapság már senkisem használ olyan tv készüléket amiben nincs digitális tuner, így teljesen felesleges lenne nekik azt is sugározni, csak erőforráspazarlás lenne.
2/15 anonim válasza:
Miért lenne ez probléma? 50 évvel korábban élsz?
3/15 A kérdező kommentje:
2-esnek! Az lehetetlen! Mert csak 47 éves vagyok! Igy lehetetlen 50 évvel korábban éljek! De egyébként egy 2016-os modellű LG TV-m van. Amiben van DVB-C Tuner. Csak azt furcsálom hogy a földfelszini analóg már 2012-ben megszünt. A Digi ehhez képest plusz 12 évet várt. De minek?
nov. 3. 16:06
4/15 anonim válasza:
Ugye-ugye. Amikor beleragadunk a konkretizálás csapdájába...
5/15 anonim válasza:
Nekem például van a számítógépemben tv-tuner kártya,netezés közben tudok műsort nézni is,-nem kell tv-t és monitort is járatni-analóg kártya,digitális tv tuner kártya használtan is alig létezik ezért drága is-úgyhogy nekem hiányozni fog ha tényleg megszüntetik.
6/15 A kérdező kommentje:
5-ös! Igen állítólag az elkövetkező negyed éveben, de legkésőbb 2025 január 31-ig ki vezeti a DIGI az analog kábel TV-t. És már csak a DVB-C kábel TV marad. De most olvasom a hírt hogy az AXN, Viasat csatornák is lehet hogy kukázva lesznek. Mert a tárgyalások állítólag meg rekedtek. Igy kérdés január 1-től benne lesz-e a kínálatba. Reménykedjünk.
nov. 3. 16:34
7/15 anonim válasza:
Tessék lépést tartani a haladással! Ha nincs kenyér, egyetek kalácsot!
8/15 A kérdező kommentje:
7-es. Akkor minden évben új tévé készüléket kellene venni! És ezt nem mindenki engedheti meg magának! Én utoljára 2017-ben vettem egy LG Tévét ami 2016-os modellű / megjelenésű volt. És azóta is jól szolgál.
nov. 3. 16:55
9/15 anonim válasza:
Én pár nap múlva 5 éve vettem egy philips tv-t 70 ezerért. Tud persze analógot is fogni, de van benne digitális és műholdas tuner is. Sőt tovább megyek. Egy rokon akinek én választottam tv-t 2014-ben vett egy LG-t és már abban is volt digitális tuner. Már rég megkellett volna tenni ezt a lépést minden szolgáltatónak. És kivonni a forgalomból az áramzabáló dobozos tv-ket.
10/15 A kérdező kommentje:
9-esnek! Abban igazad van hogy a földfelszini analóg sugárzás már 2012-2013 könyékén végleg leálltak! Ahhoz képest a DIGI csak most jelentette be az analóg TV adások megszüntetését! Egyébként a Telekom müholdas TV is a végnapjait éli! Mostanában küldik ki a felmondó leveleket azoknak akiknek még Telekom műholdas Tévéjük van. Már csak a DIGI műholdasa és a Direct One marad.
nov. 3. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!