Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek is egy hatalmas...

Szerintetek is egy hatalmas néphülyítés volt a Led tv kifejezés a reklámokban?

Figyelt kérdés

Hisz gyakorlatilag a Led tv-k, ugyanolyan LCD képernyővel rendelkeznek mint az LCD tv-k...

És a led valójában csak a háttérvilágításra vonatkozott..

Viszont szerintem az emberek 90%-a azt hitte hogy ezekben a tévékben a kijelző led technológiás mint az Amolded, és az Oled kijelzők esetén

Ha mondjuk Ledes LCD tv-knek nevezték volna őket akkor nem lett volna belőle félreértés, viszont így sokkal többet el tudtak belőlük adni.

ma 08:54
 1/6 Morzsi007 ***** válasza:
Persze, hogy az marketing. Sokaknak fogalmuk sincs a működésükről. A másik. QLED kifejezés, ami az OLED-re hajat. Ezt is keverik sokszor.
ma 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Az tény, hogy van benne valamennyi marketing is, de ennyi erővel akkor minden más technikai adatot is be kéne írni a névbe.
ma 09:08
 3/6 T. Feri ***** válasza:
ma 09:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem mondtak hülyeséget, mert valóban LED világítja meg a képernyőt, amit egy LCD panel szűr, így lesz meg a szín és a fényesség.
ma 10:11
 5/6 anonim ***** válasza:

"Viszont szerintem az emberek 90%-a azt hitte"

Ezzel gyakorlatilag pont azt mondod, hogy a nép nagy része a hülye, nem pedig a reklám volt hülyítés.

ma 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ki lenne irva se erdekelne a vevok nagy reszet. Akit erdekel, az meg ugyis utananez hogy miert kerul az egyik tobbszor annyiba mint a masik, hogyan mukodik ez vagy az. Vajon hany TV nezo tudja hogy mi is az az LCD.
ma 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!