Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » TCL okos tv 😆 lehet vele...

TCL okos tv 😆 lehet vele valamit kezdeni itthon?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Adott egy TCL okos tv, 1 éves múlt decemberben.

A Netflix nem működik rajta, befagy és visszadob a tvre. Youtube szintén 🤦‍♀️ van a távirányítón egy házikó gomb, azt megnyomjuk, de nem tölti be. Eddig semmi gond nem volt vele. Mikor megvettük ezt ajánlották h nagyon jó árban és azért is mert ez olyan mint a Samsung. 🤦‍♀️ valami ötlet, hogy mit próbálhatnánk meg rajta, vagy hívjuk a szervizet és oldják meg ők? Persze van rá garancia, de azt sem akarjuk, hogy kijön valaki aztán úgy oldja meg ahogy mi is meg tudtuk volna 😃

ma 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Frissítsd a szoftvert.
ma 17:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Frissíteném, gondolom a beállításokban kellene, de azt sem tölti be. Megynyomom a beállítások gombot, bedobja, de 5mp múlva kidob 🤷‍♀️
ma 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Akkor ez biza garancia.
ma 18:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Ééés megoldottam 😆 a háruljából ki húztam egy kábelt vissza dugtam és tökéletes 😃 megyek tv szerelőnek 🤣
ma 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Dobd ki és vegyél minőségi TV-t
ma 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 akkor dobd ki a Samsung TV-ket meg mindent ami linuxot használ
ma 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!