Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit gondoltok a Lidl árusított...

Mit gondoltok a Lidl árusította TV-ről?

Figyelt kérdés
Láttam hogy szombattól(02.15-) a Lidl-ben le lesz árazva egy TV 130 ezer Ft-ról 100 ezerre. Szerintetek megéri megvásárolni? Soha nem hallottam még erről a CHiQ márkáról, érdekelne a véleményetek!

tegnap 22:37
 1/2 anonim válasza:
Ha hosszabbtávon gondolkozol, érdemesebb befektetni az ezekre specializálódott szaküzletben vásárolni.
tegnap 22:41
 2/2 anonim ***** válasza:

"Soha nem hallottam még erről a CHiQ márkáról, "

Én sem, de rákerestem neked. 1958-ban gépgyárként alakult, később kínában 1972-ben már ők gyártották az első színes televíziót. Az eredeti nevük Changhong Huayi Compressor.

1914-ben alapítottak egy brand-et, ami felsőbb kategőriás minőségű termékeket foglal magában. Ez lett a CHIQ. Az megint más dolog, hogy mi itt ebből csak a kínálat alját látjuk.

De itt van neked egy nem akciós, ez pl. miért nem felel meg? [link]

tegnap 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!