Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kimagasló minőségű (drága)RCA-...

Kimagasló minőségű (drága)RCA-kábelekkel lehet-e olyan hangzás/hangminőségi szintet elérni, mint koax- vagy optikai kábellel sztereó források és erősítő összekapcsolásával (Onkyo, Denon, Marantz)?

Figyelt kérdés

#erősítő #optikai kábel #RCA-kábel #Koax-kábel
2021. máj. 1. 00:23
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Drága 39es,

Vedd már észre, hogy te jársz vissza vitatkozni nem én.

Hiába csinálsz úgy, mint aki okos enged alapon "rám vágja a telefont / rám csapja az ajtót", mert te vagy az, aki eddig itt akadékoskodott. Ilyet egyébként hisztis kamaszok szoktak.

Kérdezgettél és felháborodsz ha nem olyan válaszokat kapsz amik téged igazolnak.

Ha annyira intellektuálisan felsőbbrendű vagy, mint amennyire mutatni szeretnéd, akkor kibírod, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó, és szépen csendben maradsz; pláne, hogy már el is köszöntél.

2021. máj. 4. 19:53
 42/47 anonim ***** válasza:

41-es

39-es vagyok, a 40-es nem én voltam.

Igen elköszöntem, nem is írok többet erre a kérdésre.

2021. máj. 4. 22:43
 43/47 anonim ***** válasza:
0%
mégis megtetted... :D
2021. máj. 5. 14:36
 44/47 A kérdező kommentje:
Sajnos előre nem jutunk. A vita konklúziója az, hogy a fizikai különbségeket mindenki elismeri, csak azt nem, hogy ez biológiai különbséggé konvertálható. Azaz hiába az arany, ezüst árnyékolás stb,. a fül ezt nem érzékeli. Illetve az agy. Másik - hivatalos álláspont - pedig azt mondja, hogy óriási a különbség.
2021. máj. 6. 18:48
 45/47 A kérdező kommentje:
Barátom azt mondja, hogy belehallgatott egy Marantz 6007-es erősítű fejhallgatóra kötött Fülesbe (Sennheiser hd 660) és semmivel nem volt rosszabb a hangja, mint egy 200 000-es fejhallgató erősítő esetében. Szerinte ez a fejhallgató erősítő totemizálás is úri huncutság, rohadt nagy átverés.
2021. máj. 6. 18:54
 46/47 Szirty ***** válasza:

"A vita konklúziója az, hogy a fizikai különbségeket mindenki elismeri, csak azt nem, hogy ez biológiai különbséggé konvertálható."

Szerintem a vita konklúziója az, hogy egyértelműen van különbség.

A vita azon billeg hogy mekkora ez a különbség (hallható, vagy sem).

2021. máj. 6. 20:23
 47/47 anonim ***** válasza:
Próbáljuk megérteni: ha nem tudja senki, még az alanyokkal kapcsolatba lépő személyzet se, hogy éppen mi szól, akkor precíz szintigazítás után senki nem tudja megállapítani, melyik kábel 50 méterén megy a jel. Sima találgatás lesz. És akkor 3 méter nem túl rossz kábel biztos nem elég jó, el kell rá költeni egy szobaoptimalizáció árát.
2021. máj. 7. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!