Kimagasló minőségű (drága)RCA-kábelekkel lehet-e olyan hangzás/hangminőségi szintet elérni, mint koax- vagy optikai kábellel sztereó források és erősítő összekapcsolásával (Onkyo, Denon, Marantz)?
Drága 39es,
Vedd már észre, hogy te jársz vissza vitatkozni nem én.
Hiába csinálsz úgy, mint aki okos enged alapon "rám vágja a telefont / rám csapja az ajtót", mert te vagy az, aki eddig itt akadékoskodott. Ilyet egyébként hisztis kamaszok szoktak.
Kérdezgettél és felháborodsz ha nem olyan válaszokat kapsz amik téged igazolnak.
Ha annyira intellektuálisan felsőbbrendű vagy, mint amennyire mutatni szeretnéd, akkor kibírod, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó, és szépen csendben maradsz; pláne, hogy már el is köszöntél.
41-es
39-es vagyok, a 40-es nem én voltam.
Igen elköszöntem, nem is írok többet erre a kérdésre.
"A vita konklúziója az, hogy a fizikai különbségeket mindenki elismeri, csak azt nem, hogy ez biológiai különbséggé konvertálható."
Szerintem a vita konklúziója az, hogy egyértelműen van különbség.
A vita azon billeg hogy mekkora ez a különbség (hallható, vagy sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!