Mi ez a nagy USB-C mánia? Miért annyira fontos?
Most komolyan:
ha TE nem használod ki a lehetőségeit, akkor miért teszel fel kérdést. Amúgy is, a Google keresője kismillió találatot kidob, mi is az USB type-C, de a Mobilarénán szájbarágósan le is írják.
# 11
Azért kérdezem meg, mert a TI véleményetekre vagyok kíváncsi. ha nem tetszik, görgess tovább barátom! ;)
"sok tesztben látom, hogy azért is lehúznak egy közép-felső kategóriás telefont, mert nincs benne USB-C."
Egy közép-felső kategóriás autóban ha nincs központizár, te is lehúznád.
Pedig ha adnak hozzá egy lakatot 4 kulccsal, azzal is be lehet zárni.
A telefonokban usb-c-re váltani gyártási költség vonzatban elenyésző befektetéssel jár.
Kérdező: fura vagy, mikor ezt írod ->
"Hát nem tudom skacok, de ezek az érvek nálam nem rúgnak labdába, úgyis este töltöm a telefonom. Azért persze megértem, hogy valakinek ezek fontos szempontok."
Nem azért, de ha ilyent írsz, az szűrődik le másnak, hogy MÉGSEM érdekel. Ha Tényleg érdekel, akkor tegyél is úgy barátocskám! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!