Mi ez a nagy USB-C mánia? Miért annyira fontos?
Nem biztos, hogy hiteles alap, maikor NEM USB-C-s felhasználók azt mondák, nekik nem hiányzik.
Nekem C-s a teló és ha vissza kéne térni a simára, nem szívesen tenném. Simán kényelmi plusz, hogy nem kell nézegetni, hogyan dugod be, de ha használod, rájössz, miylen kellemes kényelmi plusz.
Éjjeli töltés?
Én is olyankor töltöm. És állatira örülök, hogy nem kell nézegetni, tapizni, forgatni, hogy bedugjam, sötétben is elsőre.
Az, hogy magasabb töltőampert és adatátviteli sebességet támogat, már csak hab a tortán.
"Hát nem tudom skacok, de ezek az érvek nálam nem rúgnak labdába, úgyis este töltöm a telefonom."
Akkor valószínűnek tartom, hogy nem miattad találták ki.
Én hasznosnak tartom, mert az előző verzióval minimum 3x kellett próbálkoznom minden egyes alkalommal, mire bele tudtam dugni a csatlakozót a telefonba. Volt olyan ismerősöm, aki bele is dugta valahogy fordítva, természetesen letarolva a belsejét az aljzatnak.
Valamint a kocsiba L alakú csatlakozós kábelt vettem, amikor navigációt használok pl. akkor nem számít hogy melyik irányból dugom be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!