Mi ez a kép mánia? Ennyire fontos?
Figyelt kérdés
Néhányszor kipróbáltam ezt az ismeretlenek.com oldalt és állandóan képet kérnek. Mag ahogy olvasom itt is.
Ha lenne is rólam kép a gépen vagy lenne facebookom akkor sem szívesen osztogatnám mert egyrészt bizalmatlan, másrészt cs.. izé antijóképű vagyok :D.
2014. ápr. 2. 21:36
1/13 anonim válasza:
Az meg egy orbitális tipikus kamu duma, hogy nincs kép rólam. -.- A vásárban kalapot hogy veszel? Fel sem próbálod?
2/13 anonim válasza:
Nos, ha ismerkedni akarsz, akkor alighanem kelleni fog.
3/13 anonim válasza:
#1 de rólam tényleg nincs kép :D max kiskoriak :D
4/13 A kérdező kommentje:
Jó oké, pontosítok, van egy régi gépem, azon van tényleg csak néhány 2-3 éves, de a laptopon amiről netezek egy darab sincs. Hiszitek vagy sem!
2014. ápr. 2. 21:40
5/13 anonim válasza:
jó ez az oldal kb ha az elején nem jó kort mondasz ott is hagynak
6/13 anonim válasza:
Hát csinálj öcsém.
Emberek napi szinten 50 meg 100 fotókat lőnek magukról, ti meg 10 évente egyet sem? Egyébként, ha meg akarsz ismerni valakit akkor evidens, hogy képet kér.. Gondolom te is kíváncsi vagy rá, hogy kivel beszélsz, nem csak a vakvilágba elképzelsz valakit. Úgy elég antikomoly-ahogy te mondanád.
7/13 A kérdező kommentje:
Amúgy hány évesek irkálnak oda többségben?
Mert én 25/F-ként unalmamban azzal szórakoznék. :D
2014. ápr. 2. 21:53
8/13 anonim válasza:
laptopomon nekem sincs kép magamról:D
9/13 anonim válasza:
széles a skála de többségében 20 - 40ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!