A drága kislányom véletlen letörőlte az egyik alkalmazást a telefonomról. Ez egy notes app volt. RETTENETESEN FONTOS ADATOKKAL JEGYZETEKKEL. Vissza lehetne valahogy szereznem a jegyzeteimet?
Ha a program felhőbe mentett akkor igen.
Töltsd le újra nézd meg.
Ha nem akkor meg most meg tanultad, hogy
1 a gyereknek játszani kéne nem telefonozni
2 oda kéne figyelned rá és nem a telefonoddal le ültetni aztán jóvan.
3 Meg fogod tanulni beállítani a telefonodat gyerek zárral gondolom, mert még mindig az a leg egyszerűbb....
Ha nem felhőbe, hanem a készülékre mentette a jegyzeteket, az app törlésével a jegyzetek megmaradhattak, nekem is van ilyen alkalmazásom.
Telepítsd újra az alkalmazást, szerintem nagy eséllyel megvan minden jegyzeted.
Nálam nem a telefonra, hanem kártyára volt beállítva a mentés, a régi telóm tönkrement, az újba áttett kártyáról pedig az alkalmazás beolvasott szépen mindent.
Ahogy az előzők is írják, talán felhőbe mentve megvannak a jegyzetek. Én mondjuk az ilyesmiket mindig felhőben tárolom, hogy ha a telefonnak pl baja lesz, akkor is hozzáférjek. Mindig minden nélkülözhetetlen adatról kell lennie legalább 1 biztonsági másolatnak (ezt a saját káromon tanultam meg én is, nem kevés bosszankodás után).
Meg abban is van igazság, amit az 1. írt, hogy gyereknek nem adjuk oda a saját telefonunkat, és nem csak emiatt.
Nálunk 2 gyerek van, egy 5 és egy 12 éves, de mindkettő tudja, hogy a szülők telefonja tabu. A kicsinek néha odaadjuk az ütésálló tokban lévő tabletet, a nagy pedig idén karácsonyra kapta meg az első, középkategóriás okostelefonját. Nekem és a feleségemnek is csúcskategóriás mobilunk van, ami bizony kissé drága mulatság volt ahhoz, hogy a gyerekek játsszanak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!