Kinek van iPhone-ja?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 17:57
81/125 anonim válasza:
Én tegnap kaptam meg az iPhone 4G-met :D:D Juuj olyanjó telefooon (L)(L) Alig birom letenni :D
82/125 anonim válasza:
Utolsó: hány éves vagy?
Énis most akarom majd lecserélni 4re a 3G-met:D
86/125 anonim válasza:
Én nekem most jön alig várom 11/F
88/125 anonim válasza:
Megvan az iphone 4 em ahogy elöttem is irták nemérdekel hogy mások éheznek attól nem vehetek ?
Majdnem a saját pénzemből 11/f
89/125 anonim válasza:
Én 3 éves vagyok és a sziuleim vettek nekém 3 dáráb ájfont epőlt ahogy handras mondja mert nem tud szegény angolul. 2őt rághatok mert szeretem az ájfónt MEGENNI! Egyet meg kiszögelek a falra. Azért rossz a helyesírásom mert a monitoron máshogyvannak a gonybuk. A billentyün meg filmet nézek,.
90/125 anonim válasza:
nekem is iphone 4-em van én gyűjtöttem rá a pénzt egy kicsit az ősök is raktak bele de nem sokat.
de ha kijön a samsung galaxy s 2 akkor lecserélem az iphone 4-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!