nekem most iphone 3gs-em van de nyáron lecserélem samsung galaxy s 2-re vagy megvárom hogy mien lesz az iphone 5
2011. márc. 12. 23:02
102/125 anonim válasza:
aki meg erre gyűjt meg is érdemli még a bluetooth is le van tiltva rajta... pedig egy több mint 100000 ft os telefontol elvárhatná az ember hogy korlátlan lehetőségeket adjon miért nem tudjátok megérteni hogy nem ér annyit csak annyiba kerül mert rajtatok akar megtollasodni a gyártó de csak vegyétek nyugodtan én vettem egy xperia x10 et ennek legalább a kamerája is ér valami nem csak csilivili készülék
2011. márc. 17. 12:47
103/125 anonim válasza:
Te sem fogtál még iPhone 4et, ha használtad volna akkor tudnád h a jelenleg piacon lévő okostelefonok közül az egyik legjobb kamerájú telefonja az iPhone 4.Kb azt sem tod h mi az iPhone mert jailbreak-ről sem hallottál.Úgy bírom h iPhone-os kérdésbe/témába jönnek ugatni az Androidosok h milyen szar az iPhone meg stb.A gazdagokról se kéne általánosítani mivel nem minden olyan h dicsekszik a cuccaival.Ugyanúgy az Android tulajokról sem, pedig a legtöbb olyan mint te h oltogatja az iPhone-t közbe meg senki sem kérdezte, de ott is vannak kivételek.Pl osztálytársam is régen iPhone 4 mániás volt, aztán kiderült h nem adnak rá pénzt a szülei ezért egy LG 540-et kapott, és első nap oda ment az IPodos gyerekhez amikor meglett az új Gt 540-e és mondta röhögve h " hehe nekem jobbvan" amikor az iPodos gyerek 1szer sem ment oda dicsekedni h "nekem jobb van" amikor annak az LG-s gyereknek kb 20 éves telefonja volt.Másik LG 540es ismerősöm meg aztmondta az iPhone-ra h jobb az ő telefonjánál de neki nincs pénze rá ezért elég neki az LG 540 is.iPhone tulajdonokból is van többféle, azokat én személy szerint rühellem akiknek csak menőzésből van a legújabb iPhonejuk ,egésznap a kezükbe van kikapcsolt kijelzővel, és jó ha havonta 1szer használják annyira h 5 percet telefonálnak.De akik normálisan használják és nem azért kell nekik mert menőznek vele hanem mert kell a munkájukhoz.
2011. márc. 17. 14:54
104/125 A kérdező kommentje:
és ha valaki éppen nem netfüggő, hanem csak van egy iphone-ja, azzal mi van? Szóval nem kéne beszolni azoknak, akik esetleg olyan helyzetbe vannak mint én. Mert én például születésnapomra kaptam a szüleimtől, mert szerintük kiérdemeltem én soha az ég világon nem áhitoztam volna egy ájfonért... Nem szoktam vele dicsekedni, általában csak telefonálásra, zenehallgatásra használom szóval tényleg nem kéne beszólogatni ugy, hogy azt sem tudjátok, hogy miért van valakinek iphone-ja
2011. márc. 17. 20:13
105/125 anonim válasza:
Nekem Húsvét után iPhone 4g-m lesz. Most LG KP502-m van. Földhöz verem mint állat ha ideges vagyok meg már 5x "ujra raktam" az op rendszerét de semmibaja.
De a lényeg hogy nem kell gazdagnak lenni. Van ára. De kijött 400 ezerröl a i4 mostmeg 160.000 . Jó nagy ár a mai világba egy telefonért amin még flash sincs meg mms xD. Valaj valaj Matisz papa szavaival élve. Fizetni kell rendesen a minőségbe de kicsit elmaradott az iPhone. Sony Ericsson x8-as telefon nem rossz telefon keresztfiam apjának x10-es van . Megvan vele elégedve. Az a baj akárki akármit mond hogy ( ez android fanok nektek szól) az Android mint operációs rendszer telefonra gyerekcipőbe jár. Nem forrta ki magát még. Nem lehet elsőre tökéletes valami. Az iPhone 2g most visszanézve már muzeális telefon a kijelzője nem annyira jó lassú már az egész telefon! Be kel látni nincs mese ! De az iPhone nevéhez hogy nem 1x volt az év telefonja. És ez a külömbség az androidhoz képest.
De mind kettővel van gond. És sz*r hogy iPhone-al korlátolt a bluetooth.:S jailbreak meg az én szemszögemből necces .
Na mind 1! Apple 4 ever. Gyeeereeee mááár iPhone-ocskaaa!:P
2011. márc. 25. 21:48
106/125 anonim válasza:
pár hónapja már iPhone 4
2011. ápr. 2. 12:44
107/125 anonim válasza:
én is 12 vagyok és nkm is van iPhone 4-em
2011. ápr. 26. 10:45
108/125 anonim válasza:
11 nap múlva nekem 4g.előtte is volt egy 2g-s.most blackberrym van.amúgy nem tudom eldönteni erről a kérdésről,hogy most közvélemény kutatás,vagy csak rajoskodni akarsz,hogy neked iphoneod van:D
2011. máj. 29. 23:31
109/125 A kérdező kommentje:
közvélemény kutatás:) nem hiszem, hogy odaírtam volna a kérdésem alá, hogy bibibii nekem van egy ájfonom! Na és ki az a paraszt akinek nicsen? xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!