Kinek van iPhone-ja?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 17:57
71/125 anonim válasza:
Nekem 15/f
Sent from my Iphone :)
72/125 anonim válasza:
pofonyt kaptyáá :'D lol hah .xD..ezfáj :D
73/125 anonim válasza:
mit beszél ez a kis szar rajg*ci?!
75/125 anonim válasza:
Én kapok októberben egy feketét és 11 éves vagyok. Őszintén szólva nem tud érdekelni, hogy mások éheznek, akiknek futja rá, azok miért ne vehetnének? Sosem értettem, hogy akik örülnek, hogyha futja tankönyvre, miért szólnak be annak, akiknek van pénzük? Nem hinném, hogy mi tehetnénk arról, hogy rengetegen elszegényedtek az országban. Ráadásul az én szüleim is a nulláról kezdték, szóval sejtem, hogy milyen lehetett. Bocsi az offért.
76/125 anonim válasza:
Nem akarok dicsekedni, de az lemaradt hogy 5GS.
78/125 anonim válasza:
Látod ez itt a baj, nem az hogy van rá pénze a SZÜLEIDNEK.. a kérdés mi volt? Kinek van iPhone-ja? az senkit nem érdekel hogy milyen..:))) látod.. látod... van pénzed akkor költsed csak nehogy pofára ess :)))
79/125 anonim válasza:
Nem szoktam költeni, biciklire gyűjtök. Mert a szüleim nem kényesztetnek el, és megegyeztünk, hogy ezt az egyet én fizetem. De gondolj csak amit akarsz.:)
Mellesleg az se volt a kérdésben hogy másokat kritizálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!