Kinek van iPhone-ja?
Birom azokat akik mindig azzal jönnek hogy minek 12évesnek telefon.
Tisztázzuk azért ezek nem CSAK telefonok.
-iPhone az egyben iPod is tehát zenelejátszó
-GameCenter-nek 50millo felhasználója van tehát egyik legkedveltebb kézi konzol (mondjuk ebbe benne van az iPod Touch is)
-Remekül fut rajta a Safari ami a legjobb mobil böngésző mellesleg az USA-ba a mobilböngészés fele iOS eszközökről történik.
-Ha az iPhone szar lenne valószinüleg nem adnának el annyit hogy 5 éven belül felvásárolhatná az Apple az összes konkurens mobilgyártó részét.
-Ja, és nem lenne 225millo regisztrált felhasználó az AppStore/iTunes/iBooksba, nagyrészt bankkártyával, amivel egy kattintással vásárolhatnak.
-Nem töltöttek volna le 14millárd alkalmazást az AppStore-bol.
-Nem töltötek volna le 15 millárd dalt az iTunesbol.
Az Apple nem a sz.rral gurigázik ;)
nekem is iphone 4
16/f
és imádom , iphone t csak iphone re lehet lecserélni ^^ másra nem
nekem nincs pedig tényleg nagyon szeretnék már egy 3GS-t vagy 4-est.. Átgüriztem az egész nyarat pénzért de még mindig nem elég rá.. Erre kis 11 évesekeknek meg iPhonejuk van.. Szüleimtől meg nem kérek, mert úgyis azt hallgatnám h nekem minek egy ien sokba kerülő telefon.. Hozzáteszem teljes joggal.. Aki megdolgozik érte azt nem irigylem emiatt de nekem egy 11 éves ne mondja már h összetudott szedni erre ennyi pénzt..
16/F
Utolsó: ha kijön az új iPhone akkor le fog egy kicsit menni az iPhone 4 ára, akkor lesz igazán érdemes venni :)
Amúgy a kérdésre válaszolva nekem is iPhone-om van 4-es, de én is szintén megdolgoztam érte és 16 évesen nem arra használom hogy menőzzek vele, hanem már inkább a "munkaeszközöm" , ellenben a mostani kis 11 évesekkel akik apuci pénzéből kapták hogy mutogassák és napi 2szer megnézzék rajta az időt
Jah és még annyi hogy eléggé értek is szakmailag hozzá és összes ismerősömnek én segítek+ fórumokban is másoknak.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!