Kinek van iPhone-ja?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 17:57
31/125 anonim válasza:
akkor veteTHETNÉK amikor akarok tudod?? csak nekem nem azért van apám meg anyám hogy kihasználjam és örül ennek is ennyi.. nem azt mondtam hogy jó telefon de akinek IPhone van az nem használja telefonozásra szóval ennyit erről..:)
32/125 anonim válasza:
vagy csak nagyon keveset.. de Ti tudjátok hogy mit vetettek meg ha megtehetitek :)
33/125 anonim válasza:
Ui: ha annyira jó telefon lenne akkor nem lehetne az USA-ban megkapni potom 20 ezerért..
34/125 anonim válasza:
na de hülye vagy...meglesem hol kapsz USA-ba 20e-ért...
barom
35/125 A kérdező kommentje:
én nem akarok vitázni, de én mellesleg telefonálásra is használom...elég sokat :P akkor minek lenne telefonom, ha nem használnám telefonálásra? xD na mindegy...
2010. júl. 4. 11:39
36/125 anonim válasza:
meglesed?:) Linkeljek vagy elhiszed??
37/125 anonim válasza:
És ne barmozz , én sem használok rád jelzőket.. Köszönöm
40/125 A kérdező kommentje:
csak kíváncsi vagyok :)
2010. júl. 13. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!