Kinek van iPhone-ja?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 17:57
61/125 anonim válasza:
hát te is iszmersz haverkam. kenc évesen mán tok inni..te még 20szen se tudtá ovaszni.
nagypapam is gyuram a diszkoba úgyh úgy vigyazza nehogy pofonyt kaptyá vazeg
64/125 anonim válasza:
felbaszott ez a 9 éves vmi -.-
65/125 anonim válasza:
Nekem is van, 1 8gigás 3g. Kb 3hónapig kerestem a megfelelő használtat, és arra is ÉN gyüjtöttem össze a pénzt, diákmunkával. Ha nektek se anuyci meg apuci rakná a seggetek alá, jobban megbecsülnétek. Tisztelet a kivételnek.
17/F
66/125 anonim válasza:
így van:) én nekem nincs de én vagyok az aki leoltotta a "kenc" évest RESPECT utolsó
67/125 anonim válasza:
Nekem is van 1 3GS 32 gb, most is arrol irok és egy nyarat végigdolgoztam h megtudjam venni /13F
68/125 anonim válasza:
Egy hónapa és tizen leszek nem kilec vok, sok több!
Agylag én okoszabb vok nálatok pöcök..pöcfejek
és van apolom és tudom is hasznipinom. ezemár gés 7! nem 4G gés 6!
69/125 anonim válasza:
Áéáháháhááxdxdddd mekkora arc ge-iXDD most esik leee
70/125 anonim válasza:
jajam van cajom és ma meg is kukeeztem, sörtésnapom alkalmibol most litem tizenes eves és dogtak, hehe megdogtam a cajt. és iponomon beszéltem a cajjal meg fogaltam a szallodat..és a gyartanar is dicsert mien okoszokos vok és fogalmazok jol vagy pontos..ugyehe? okosz vok ipone plusz faxajerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!