Kinek van iPhone-ja?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 17:57
11/125 anonim válasza:
12 1/2 vagyok - és nekem is az van:-D
12/125 anonim válasza:
ti ilyen elkényesztetett kisfiúk vagytok?????
13/125 anonim válasza:
mi meg lassan már éhezünk b.szki..
14/125 anonim válasza:
nekem nincs, nekem google nexus one-om van 14/F
15/125 anonim válasza:
Úristen! Ti tényleg ilyen Richie Rich-ek vagytok! Én 12 éves vagyok, és Sony Ericsson W595-öm van, pedig azt is karácsonyra kaptam meg úgy, hogy a felét én fizettem, és beszállt még a nagypapám, meg a szüleim is. pedig rohadtul nem vagyunk szegények, sőt ellenkezőleg az apám mindenféle fölösleges dolgot vesz mindennap...hol vasalót, hol porszívót, hol forgószéket...pedig mindegyik tökéletesen működik, és pl. még a mobil mellé van egy mp4em azt kész passz! nincs se játékkonzolom, se internetem, se más jo cuccom, pedig iszonyatosan lenne rá pénzünk, csak az apám naon egoista, csak mágára gondol, 4havonta cseréli a mobilját és mindennap vesz valamit legalább 40 ezer forint értékben! csak a szülőktől függ, hogy milyen jo cuccaink vannak. ha a szülők engednék, mindengyereknek lenne PSP-ja, iPod Touch-a, PS3-ja...stb.
16/125 A kérdező kommentje:
utolsónak: nem kell magad fölidegesíteni...:P
2010. máj. 6. 13:59
17/125 anonim válasza:
en is iphone-t kerek szulinapra
12/f
18/125 anonim válasza:
Nekem nincsen de nagyon szeretnek egy iPhone-t! :)
Valaszoljatok legyszi a kerdesemre:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__85..
Koszi
19/125 anonim válasza:
Nekemissvaan! Cukii rózsaszííín (L) IMÁDOOOM. Szülinapomra kaptam :D és a te mikor? 13/L
20/125 A kérdező kommentje:
én is szülinapomra :D Csak nekem fekete ;)
2010. máj. 15. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!