Gizda egy iphone 6 egy 15 éves kezében?
Figyelt kérdés
Az előző telefonom tropára ment ezért aktuális egy új telefon vásárlása de ezúttal szeretnék valami komolyabbat. A helyi lovardában dolgoztam ezzel együtt három nyáron keresztül és ebből sikerült egy kis zsebpénzre szert tennem. Ezt csak azért írtam le hogy ne "apuanyu veszi meg neki" gondolatok legyenek bennetek. A szüleim azt mondták hogy nem tehetek arról hogy a régi elromlott ezért 50000-el beszállnak az új telefonba, a többi az én dolgom. Szerintetek megéri megvenni és ha igen akkor gizdaság nálam egy ilyen telefon?2015. júl. 15. 07:41
21/23 anonim válasza:
jon ki egy rakas csucsmobil oszig... azokat nezegesd inkabb meg... olcsobbak is lesznek az i6nal es jobbak is... :)
22/23 anonim válasza:
én a helyedben egy 5s-t vennék, olcsóbb,jobban néz ki, és jobban megéri árát ,nem sokkal tud többet a 6.
23/23 viktor0529 válasza:
Szia, én is 15 éves vagyok , és én is i6-ot akartam, mert már volt egy ipadünk, és nagyon szeretem , mert nagyon gyors ,visszatérve az iphonehoz , a szüleim mondták hogy ne vegyek olyan drága telefont, mert másra is költhetem a pénzt, jövőre úgyis kijön egy új . Ezért egy Sony Xperia M4 Aqua telefont vettem 75.000 ért . Ez a telefon is nagyon tetszik , de megbántam, mert egy iPhone t szerettem volna igazán. Mert kb. 5-6 évig tökéletesen bírja, már úgysem tud annyit fejlődni a technológia, hogy megérje 1-2 évenként lecserélni. Szóval hogyha igazán iphonet szeretnél, akkor azt vegyél, és hogyha veszel rá egy tokot a hátuljára úgysem fogják tudni hogy egy iphone, nem tartanak majd gizdának, de úgyis már minden 5-dik gyereknek is iphoneja van , nem törődnek vele hidd el! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!