Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gizda egy iphone 6 egy 15...

Gizda egy iphone 6 egy 15 éves kezében?

Figyelt kérdés
Az előző telefonom tropára ment ezért aktuális egy új telefon vásárlása de ezúttal szeretnék valami komolyabbat. A helyi lovardában dolgoztam ezzel együtt három nyáron keresztül és ebből sikerült egy kis zsebpénzre szert tennem. Ezt csak azért írtam le hogy ne "apuanyu veszi meg neki" gondolatok legyenek bennetek. A szüleim azt mondták hogy nem tehetek arról hogy a régi elromlott ezért 50000-el beszállnak az új telefonba, a többi az én dolgom. Szerintetek megéri megvenni és ha igen akkor gizdaság nálam egy ilyen telefon?
2015. júl. 15. 07:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

Az iPhone 6 lóf.aszt sem fog érni fél év múlva, amúgy meg elég gyenge telefon az árához képest.

Megveheted, de nem éri meg.

2015. júl. 15. 09:12
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

a sok hozzáértő...:D még egy 4S is, ami 5 éves telefon, már vagy 3 éve 45-55ezres szinten tartja magát...:D igazából tökmind1, mire költené a pénzét...én inkább arról az oldalról közelíteném meg, hogy ha csak gizdaság miatt kell iPhone, akkor ne vegyél...vannak normális iPhone tulajdonosok is, és az ilyenek miatt néznek általánosítva rossz szemmel rájuk...

ettől persze akárki akármit mond, itthon az autók után a második dolog, ami imponál, mint státusz szimbólum, az a drága telefon...szégyen, de ez van...külföldön senkinek fel sem tűnne. októberben voltam unokatestvérem esküvőjén, német családba házasodott, már akkor is legalább 10 embernél láttam iPhone 6-6plus-t...szóval ez egy ilyen tök természetes dolog...nem gizdaság...

2015. júl. 15. 09:21
 13/23 A kérdező kommentje:
Lehet félreértettetek, nem ennyit kerestem a három nyár alatt... Természetesen maradna még elég sok. A kérdést pedig azért tettem fel mert ha mindenkinek az a véleménye amikor meglát az utcán hogy "na ott is jó pénzesek a szülők" akkor hagyom az egész iphone mizériát és tényleg veszek valami 50e alatti telefont és meg van oldva.
2015. júl. 15. 09:37
 14/23 A kérdező kommentje:
Amúgy itt valaki úgy értelmezte hogy én azt akarom direkt hogy gizdának gondoljanak?
2015. júl. 15. 09:40
 15/23 anonim ***** válasza:
Gizda nem leszel tőle, mert manapság mindenki simán megveszi részletre. Ha kicsit ki akarsz tűnni a tömegből akkor vegyél olyan telefont amit nem nagyon látsz az utcán.
2015. júl. 15. 10:01
 16/23 kérdező.. ***** válasza:
56%
Akarod vagy nem,ha iphone 6 van a kezedben akkor annak fognak hinni.
2015. júl. 15. 10:02
 17/23 A kérdező kommentje:
Pont hogy nem akarok feltűnő lenni, de akkor nem veszek iphonet mert nem hiányoznak a megjegyzések.
2015. júl. 15. 10:03
 18/23 Osynho ***** válasza:
100%
Mások véleménye befolyásolja a döntésedet? Azért nem veszel meg valamit, mert mit fognak szólni mások? Ezt kellene kinőni! Egyszerűen végig kellene gondolni, hogy mit vársz egy telefontól, mennyit vagy hajlandó ezekért adni, azért a pénzért mennyit dolgoztál? Mi mást vehetnél abból a pénzből? Amennyiben az előnyök, hátrányok, alternatívák elemzése után neked megéri az iPhone 6-os, akkor vedd meg. Ha nem, akkor ne. Rövid az élet ahhoz, hogy mások elvárásainak akarj megfelelni.
2015. júl. 15. 10:16
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Manapság minden második hülye gyerek Iphone-al a kezében jár. Én mondjuk feleslegesnek tartok egy telefonra ennyit kiadni.

4-5 éve 200k-ból olyan gépet vettem, ami a mai napig futtat minden játékot + mellé egy IPS monitort ami akkoriban újdonság volt.

Vagy inkább vennék egy jó órát, bringát, sport eszközöket.

2015. júl. 15. 10:47
 20/23 |Orfeusz| ***** válasza:
Annyi minden másra lehet költeni azt a rengeteg pénzt, miért fizetnél "feltűnési felárat"? Ahogy látom nem olyan fontos neked ez a márka, hisz akkor meg se kérdezted volna. Azért, hogy mások felnézzenek rád, hülyeség iphonet venni. 5S-t használtan egy jó új telefon áráért meg... ugyan már. Ha nem fontos neked, hogy villogj vele, akkor inkább a szükségleteid alapján keress. Mint például: kell-e 4G? Mekkora méretű legyen? Mi másra szeretnék még spórolni? Kihasználnék-e egy többszázezres hardvert? Véleményem szerint egy max százezer forintos telefon tökéletes lehet, ha azt jól választod meg. Persze gizda nem leszel tőle.
2015. júl. 15. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!