Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gizda egy iphone 6 egy 15...

Gizda egy iphone 6 egy 15 éves kezében?

Figyelt kérdés
Az előző telefonom tropára ment ezért aktuális egy új telefon vásárlása de ezúttal szeretnék valami komolyabbat. A helyi lovardában dolgoztam ezzel együtt három nyáron keresztül és ebből sikerült egy kis zsebpénzre szert tennem. Ezt csak azért írtam le hogy ne "apuanyu veszi meg neki" gondolatok legyenek bennetek. A szüleim azt mondták hogy nem tehetek arról hogy a régi elromlott ezért 50000-el beszállnak az új telefonba, a többi az én dolgom. Szerintetek megéri megvenni és ha igen akkor gizdaság nálam egy ilyen telefon?
2015. júl. 15. 07:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az osszefuggesben mit jelent nalad a gizda szo?
2015. júl. 15. 07:45
 2/23 A kérdező kommentje:
Hát ilyen feltűnősködő vagy hogy mondjam
2015. júl. 15. 07:52
 3/23 anonim ***** válasza:
96%

En inkabb azon gondlokodnek el a helyedben hogy erdemes-e ennyi penzt kifizetni egy olyan dologra ami fel ev mulva mar korszerutlen lesz.

A helyedben megtartanam a penzt, es vennek anyamek penzebol egy olcso telefont. Amire valojaban hasznalni fogod arra az olcso is pont annyira jo mint a draga.

2015. júl. 15. 07:55
 4/23 anonim ***** válasza:
85%

3 nyaron dolgoztal, hogy vegyel egyetlen telefont? Komoly?

Csinald csak nyugodtan, vegul is valamikor meg kell tanulnod a penz erteket...

2015. júl. 15. 08:06
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Hülye vagy, ha egy telefonra csak a neve miatt költesz, butaság. Azért megveszed, hogy a lányok szóba álljanak veled?

Vennék valami jó laptopot akkor már.

2015. júl. 15. 08:10
 6/23 dirtboy ***** válasza:
100%

ez tényleg nagyon gyerek még,3 nyáron dolgozni egy szaros telefonért.

ráadásul milyen kérdés már az hogy gizdaság e?

beszarás milyen kevés jutott egyeseknek

2015. júl. 15. 08:28
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gizda, folyton telefonra fogsz gyűjtögetni? Mivel az iphone 6 nem lesz örökké támogatva sem, 2 év mulva meg már szégyenkezni fogsz, hogy neked csak ip6-osod van? De 2 évvel ezelőtt nagyon gizda voltál
2015. júl. 15. 08:37
 8/23 kérdező.. ***** válasza:

Nehogy már egy telefont vegyél ennyi pénzből.Ennyi pénzből már egy faxa gamer pc-t lehet összerakni amihez 5 évig hozzá se kell nyúlni.

Telefont max 100k-ig érdemes és van is olyan ami jobb az iphone-nál ha mindenképpen komoly kell.

2015. júl. 15. 08:46
 9/23 anonim ***** válasza:
Ha már mindenképp iPhone-t akarsz, akkor inkább 5S-t vegyél (használtan nagyon megéri most), a többiből pedig egy jó kis gamer pct/laptopot, vagy pedig rakd félre későbbre..hidd el, szükséged lehet még rá.
2015. júl. 15. 08:47
 10/23 anonim ***** válasza:

Nekem egy nem független telefonom van, amiért mindösszesen 12 ezer forintot fizettem, meg havi 4-500 forinttal magasabb a számlám, mint nélküle. A lehetőségek tizedét sem használom ki.

A sok munkádat ennyire kevésre becsülöd csak, hogy egy telefonra költsd?

2015. júl. 15. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!