Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kockázatos Iphone 4s-t használ...

Kockázatos Iphone 4s-t használtan venni?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy 4s-t venni használtan szerintetek nagy kockázat ?

Mire érdemes oda figyelni ?

Mit érdemes megnézni rajta mielőtt megveszem ?

Mindenféle tanács érdekel !

És ha kérhetem az ilyen "iphone egy sz@r" válaszok kerüljenek !

Köszönök előre mindent !

2015. júl. 2. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 kérdező.. ***** válasza:
Hát lemennek,de iphone-nál nem lesz ez jelentős.
2015. júl. 6. 06:14
 72/78 anonim ***** válasza:
az iphone-ba az a jó hogy az 5 éves telefonjukat s újonnan 80K-ért adnék el
2015. júl. 6. 09:42
 73/78 anonim ***** válasza:
29%

lepontozásért jöttem

amúgy.. nem éri MEGVENNI nem éri meg.... ha van neked tartsd meg használjad amíg jó, de megvenni NEM éri meg, mert vannak sokkal jobb alternatívák ennyi pénzért, ennél hosszabb távra

2015. júl. 7. 17:52
 74/78 A kérdező kommentje:
Okés tőled is szívesen elfogadnék pár példát ennyi pénzért amin ios van :) mivel az androidot gyűlölöm a windows meg fapados és sorolhatnám
2015. júl. 7. 21:31
 75/78 anonim ***** válasza:
47%
HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ EZEN IOS VAN ÚÚÚÚÚÚÚÚ mindjárt összesz@rom magam :D iphone4-en ipad3-on is ios van mégis egy foshalmaz mindkettő már.... fapados a wp? mitől? mellesleg visszaolvastam a kommenteket és egy kérdés fogalmazódott meg bennem... MINEK KÉRDEZED? ha úgyis csőlátásod van a dologgal kapcsolatban?! hát vegyed... mit érdekel engem.. :D
2015. júl. 7. 22:22
 76/78 A kérdező kommentje:
az nem volt kérdés hogy akarok venni az kijelentés volt konkrétan ezt én már rég eldöntöttem hogy iphone4s-t veszek a kérdés arra vonatkozott hogy a használat telefon vásárlásnál mekkora a kockázat és mire kell oda figyelni mit kell megnézni ... bár azóta kicsit a srácok itt a gyik-en meggyőztek hogy ne azt vegyek szoval szerintem várok pár hónapot és 5s-t veszek
2015. júl. 7. 22:31
 77/78 anonim ***** válasza:
73%
na... azthittem már menthetetlen vagy... nagyon helyes :D 5S az jó döntés még használtan is ;)
2015. júl. 7. 22:34
 78/78 A kérdező kommentje:
igen tisztában vagyok vele ... csak ugye a pénz ...
2015. júl. 8. 00:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!