Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kockázatos Iphone 4s-t használ...

Kockázatos Iphone 4s-t használtan venni?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy 4s-t venni használtan szerintetek nagy kockázat ?

Mire érdemes oda figyelni ?

Mit érdemes megnézni rajta mielőtt megveszem ?

Mindenféle tanács érdekel !

És ha kérhetem az ilyen "iphone egy sz@r" válaszok kerüljenek !

Köszönök előre mindent !

2015. júl. 2. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
66%

"Mindenféle tanács érdekel ! " nem az van odaírva hogy minden tanács érdekel a vásárlással kapcsolatban :)

és az is egy tanács hogy nem éri meg 4s-t venni

2015. júl. 5. 21:34
 62/78 anonim ***** válasza:
47%
60. kis tömzsi telefonnal lehet 2015-ben is villogni?nem tudom,inkább gáz már az 1 cm vastag telefon
2015. júl. 5. 21:37
 63/78 A kérdező kommentje:

30-40 éves korosztályú barátaimnak évek óta 4S-ük van és itt nem 1 vagy 2 emberről van szó ! Eddig a legnagyobb problémájuk az volt , hogy az egyiknek jack csatlakozója elromlott , de ők mind azt javasolták hogy vegyem meg és amint lemennek az árak és megtehetem vegyek még jobbat és még jobbat ! Tapasztalatuk alapján beszéltek ! Továbbra sem azért vennék iphone-t , mert ez a legjobb tudású telefon ha nem azért mert ios van rajta és számomra ezért vonzó az iphone eddig csak jót hallottam róla !

Nem értem , hogy is van ez ... most akkor higgyek kettő ismeretlen embernek akinek valószínű még soha nem volt iphone-ja (legalábbis én ezt szűröm le a jelzők alapján) és ne higgyek azoknak akik több éves tapasztal után mondanak nekem valamit :)

Most akkor , hogy is van ez ?

2015. júl. 5. 21:38
 64/78 A kérdező kommentje:
Értelmetlen dolog a kérdés értelmezésén veszekedni , lehet igazad van és nem volt teljesen egyértelmű az a mondtad , de mások még is megértették máskor gondolok rád is és precízebben fogalmazok :)
2015. júl. 5. 21:39
 65/78 anonim ***** válasza:
63 hát úgy van ez hogy iphone 4-től felfelé az összes apple telefont fogtam a kezembe,egyiket használtam is pár hónapig,ezért tudom is hogy mit tudnak,és a barátaidnak valószínűleg nincsenek facebook-ozáson,telefonáláson meg sms-ezésen kívül semmilyen igényük a telefonnal kapcsolatba,mert erre 20ezerér is képes egy telefon,de oké,vedd meg 50-ért (az alatt átvernek kb mert lesznek hibái a telefonnak),szabad akaratod szerint dobod ki a pénzed
2015. júl. 5. 21:43
 66/78 anonim ***** válasza:
64. én is megértettem és válaszoltam arra a részre is a kérdésbe amire a többiek nem ;)
2015. júl. 5. 21:44
 67/78 kérdező.. ***** válasza:

Természetesen akinek mostanáig volt i4s-e,annak jó tapasztalatai vannak,mivel nekik már régóta megvan,azóta amikor még legjobb volt,de most csak elmegy a kedved tőle,mivel hiába ios meg minden,de örökké azok sem bírják és belassulnak.A legutóbbi frissítés is szinte totál használhatatlanná tette,mert nem bírja a hardver.Volt már a kezembe i4s és már nagyon eljárt felette az idő.

Azt tanácsolom gyűjts még és vegyél egy tisztességess mai iphone-t amit nem fogsz megbánni.Iphone 5s-t már találsz a neten 100k körül jó állapotban.

2015. júl. 5. 21:47
 68/78 A kérdező kommentje:

65 hát köszönöm a tanácsot , de mivel a többség csak jót mondott róla ezért valószínű , hogy fogok majd venni csak az a kérdés mikor mert hallottam a ""facebookos"" barátaimtól (máskülönben az egyik gsm-ben dolgozik és ő is csak dicsérte) , hogy elvileg szeptemberben jön majd ki a iphone7 és akkor lefognak menni az árak és ha tényleg lemennek akkor szívesebben vennék én is iphone5s-t !

Igaziból nekem nem facebookra kéne , hanem film nézésre zene hallgatásra meg talán egy-két játékra !

66 ezt tudom , nem is feltétlen neked szólt

2015. júl. 5. 21:50
 69/78 kérdező.. ***** válasza:

Hát egy élmény lesz azon a kis telefonon filmezni meg játszani...Na zárjuk le a témát.

Használd egészséggel!

2015. júl. 5. 21:51
 70/78 A kérdező kommentje:

67 hát még átgondolom , de nekem is ez lenne a legjobb csak most maximum 50-et tudnék rá költeni !

De amúgy tényleg le fognak menni az árak ? Mert ha igen akkor nem kérdés , hogy pár hónapig használom az l625-öm és akkor utána veszek egy 5s-t !

2015. júl. 5. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!