Kockázatos Iphone 4s-t használtan venni?
Szeretnék egy 4s-t venni használtan szerintetek nagy kockázat ?
Mire érdemes oda figyelni ?
Mit érdemes megnézni rajta mielőtt megveszem ?
Mindenféle tanács érdekel !
És ha kérhetem az ilyen "iphone egy sz@r" válaszok kerüljenek !
Köszönök előre mindent !
11,15,17. voltam a bocsi az ekezetekert-es emberke :D
koszonom szepen ertelmes hozzaszolasodat kedves kerdezo!
(Bocsi az ekezetekert!)
Haha. Ha jol gondolom, te valaszoltal a linkelt kerdesre, ahol az iphone-t reszesited elonyben. Koszonom szepen, hogy kialltal mellettem. Barmilyen kerdesed adodna irj nyugodtan. 8 ev felhasznaloi tapasztalattal, elmennyel rendelkezem!
(Bocsi az ekezetekert, mint azt mar megszokhattatok :D)
15. értem hogy nem ez volt a kérdés,de mi akik azt mondtuk hogy az iphone már nem jó azt azért mondtuk mert nem szeretnénk ha lehúznák,mert olyan árért 3x jobb telefont lehet venni,de oké megveheti,csak hát én olyan ember vagyok aki mindig az ár/értéket részesíti előnyben,és ebben az iphone leszerepelt (persze csak itthon)
és támogathatják,kaphatja a frissítéseket de az új frissítéseken már laggol a telefon ,és kidobni 50ezret fél évért?de hát ha van pénze erre nyugodtan
Szia! Egy személyes tapasztalattal számolnék be neked.
Jófogás-ról vettem egy iphone 4s 16Gb független készüléket. Múlt héten. 45.000Ft-ért,az árat megfelelőnek találtam így hát át is vettem személyesen. A problémákat csak utólag ismertem fel vele kapcsolatosan. Amiről az eladónak érdekes módon fogalma sem volt.
1. Nem tudtam tölteni, a számítógép sem ismerte fel,azt gondoltam,hogy a kábellal van a gond, mint kiderült nem.A töltő csatlakozót kellett cserélni ami 5000Ft-omba fájt garanciával együtt.
2. A Jack csatlakozó sem jó, az is cserére szorul, majd idővel azt is cseréltetem nekem nem létfontosságú.
Mire érdemes figyelni? Pl EZEKRE, ha van lehetőséged MINDENKÉPP próbáld ki,és töröltesd az apple id-t megvásárlás előtt,mert ha nem törli ki az eladó,akkor azt senki nem fogja tudni neked kitörölni. Amit még érdemes kipróbálni az a mikrofon,ha nem jó, telefonálni biztosan nem fogsz vele,ameddig meg nem javíttatod. Esetleg kérj egy IMEI számot amit neten letudsz csekkolni,hogy nem-e tiltott készülékről van szó.
Remélem tudtam segíteni.
Ádám
Ékezetes emberke !
Igen én írtam oda a választ nincs mit :)
Köszönöm Ádám a személyes tapasztalatot , szerintem az lesz , hogy esetleg bemegyek az eladóval együtt az apple-be esetleg a dunaplazaba és megkérem hogy csekkolják le :)
előtte lévő emberkétől kérdeznem , hogy tud-e nekem mondani olyan telefont 40-50között ami jobb mint az iphone ? mert én nem igazán tudok ilyenről ... ja és igen nálam fontos , hogy ne android és ne is wp legyen mivel mind a kettőt utálom ... jó még a wp elmegy :)
27/29 a windows egy fapados telefon alig van rá valami értelmes alkalmazás nagyon sok minden hiányzik belőle ... 1 éve l625-öt használok és igen specifikációban lehet oda veri sok telefon , de operációs rendszerben nem :)
28/29 köszönöm , de maradok márkás márkáknál :D és hidd el elég sok tapasztalatom van volt már mindenféle telefonom , de azért örülök hogy jobban tudod milyen telefonjaim voltak :) és továbbra is megy a piros kéz azoknak akik nem a kérdésre adnak választ ... ha problémátok van az iphone4s-el tartsátok meg magatoknak vagy írjátok ki egy pappírra és a hűtőszekrényre rakjátok ki ;)
...most már vissza térhetnék az eredeti kérdéshez is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!